pure kunst
hersenscheten

pure kunst

Ik zit dus al twee dagen naar een leeg tekstveld te kijken. Nee, ik overdrijf niet. Of misschien een beetje, want er hebben wel telkens wat zinnen gestaan, maar ze waren keer op keer niet goed genoeg om te publiceren. Het onderwerp was saai, het verhaal was niet levendig genoeg of ik was te chagrijnig om het goede ervan in te zien. Ik heb dus alles met de harde hand gewist. Hop, zo de prullenbak in. Permanent verwijderen, want anders bleef ik er maar naar kijken. Dan is zo’n leeg tekstveld toch een beter uitzicht. Inmiddels heb ik dan eindelijk wat regels getikt. Die ik maar gewoon laat staan. Ik heb mezelf en jullie immers beloofd om elke dag wat te publiceren. Mijn oorspronkelijke idee was om elke dag dan ook iets te publiceren met inhoud, maar soms wil dat gewoon even niet. Daarom wilde ik jullie vandaag laten zien dat je ook maar zonder enige inspiratie, zonder enig onderwerp en zonder enig doel, een stukje kan publiceren. Mocht je een workshop bij me willen volgen, stuur me dan gerust een e-mail of mention me op Twitter. Vind ik leuk.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply Josephine 05/02/2013 at 07:02

  Vind ik heel erg leuk. Soms is een wit vel ook mooi :)

 • Reply Sas 05/02/2013 at 09:02

  Haha geweldig ;)

 • Reply LaraLaurentia 05/02/2013 at 10:03

  Hahaha, weer een geweldig stuk. Zelfs een stuk zonder ‘inhoud’ kan leuk zijn :D

 • Reply Martina 05/02/2013 at 10:19

  Haha gefeliciteerd met het behalen van dit mooie doel ;)
  Maar serieus; toch vermakelijk om te lezen, succes met je writer’s block!

 • Reply Anouk 05/02/2013 at 15:25

  Ach, soms is het ook leuk om even niets te posten. Als in, zonder inhoud. Bovendien, dit zijn ook enkele regels aan inhoud ;)

 • Reply Meiryems 05/02/2013 at 18:40

  Hahah, superdroog!

 • Reply Elisse 05/02/2013 at 20:08

  Heerlijk, wat schrijf jij leuk zeg!

 • Reply James 05/02/2013 at 22:53

  Hahahaha :’)

 • Reply Jolien 09/02/2013 at 16:28

  Herkenbaar! Ik heb de laatste tijd ook zo weinig inspiratie…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.