Zoek
Sluit dit zoekvak.

pure kunst

Ik zit dus al twee dagen naar een leeg tekstveld te kijken. Nee, ik overdrijf niet. Of misschien een beetje, want er hebben wel telkens wat zinnen gestaan, maar ze waren keer op keer niet goed genoeg om te publiceren. Het onderwerp was saai, het verhaal was niet levendig genoeg of ik was te chagrijnig om het goede ervan in te zien. Ik heb dus alles met de harde hand gewist. Hop, zo de prullenbak in. Permanent verwijderen, want anders bleef ik er maar naar kijken. Dan is zo’n leeg tekstveld toch een beter uitzicht. Inmiddels heb ik dan eindelijk wat regels getikt. Die ik maar gewoon laat staan. Ik heb mezelf en jullie immers beloofd om elke dag wat te publiceren. Mijn oorspronkelijke idee was om elke dag dan ook iets te publiceren met inhoud, maar soms wil dat gewoon even niet. Daarom wilde ik jullie vandaag laten zien dat je ook maar zonder enige inspiratie, zonder enig onderwerp en zonder enig doel, een stukje kan publiceren. Mocht je een workshop bij me willen volgen, stuur me dan gerust een e-mail of mention me op Twitter. Vind ik leuk.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

9 reacties

  1. Haha gefeliciteerd met het behalen van dit mooie doel ;)
    Maar serieus; toch vermakelijk om te lezen, succes met je writer’s block!

  2. Ach, soms is het ook leuk om even niets te posten. Als in, zonder inhoud. Bovendien, dit zijn ook enkele regels aan inhoud ;)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.