Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laminaat of zeil

hamvraag

Samen een huis kopen hoort een leuke tijd in het leven te zijn. Ik ontdekte dat niets minder waar is. Na lang wikken en wegen stuurde ik hem toch maar een berichtje. Ik zat er al weken mee en we hebben toch echt net ons droomhuis gekocht. Binnenkort zullen we gaan samenwonen, 24 uur per dag op elkaars lip zitten, dus dit moet uitgepraat worden. Slapen lukte me niet meer, eten ging des te beter en de hamburgers bleven liefdevol op mijn heupen kleven. Het verzamelen van moed duurde even, maar eindelijk durfde ik het aan. Op WhatsApp zag ik dat hij online was, dus ik greep meteen mijn kans. Van uitstel komt afstel, leerde ik al toen ik nog klein was. Ik begon met tikken en hoopte dat hij niet zou zien dat ik al een uur aan het typen was. ‘Word alsjeblieft niet boos op me. Ik zit er al een tijd mee en ik heb eindelijk genoeg moed verzameld om het je te vragen. Het is niet mijn bedoeling om dingen overhoop te gooien. Ik wil je ook niet onder druk zetten of op stang jagen. Goed. Nou ja. Om maar met de deur in huis te vallen: wil je laminaat of zeil?’. 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

19 reacties

 1. Leuk stukje haha. Vooral het laatste. Samenwonen is altijd even wennen maar het gaat vanzelf bevallen. Alvast heel veel succes met klussen en het maken van een eigen thuis samen! :)

 2. Haha, briljant stukje! Leuk dat je gaat samenwonen en dan moeten er dus ook dat soort praktische beslissingen genomen worden. Zijn jullie er al uit wat het wordt?

 3. Daar zit ik nu ook mee. Op het moment neig ik meer naar zeil, maar laminaat is wel goedkoper.

  Maar echt superleuk dat je gaat samenwonen! Dat is alweer stap 5! Op naar het gezamelijke huisdier ;)

 4. OMG DIT IS ZOOOOOOO HERKENBAAR. Nu hebben we het maar allebei, laminaat én zeil. En ook maar vloerbedekking. En twee kleden. Tja, beter het zekere voor het onzekere he. Alleen nog tegels en dan is het af <3

 5. Haha, keuzes keuzes… En compromissen! Leuk stukkie. Enne, samenwonen is echt heul leuk!

 6. Haha, ik hoop voor je dat er al een keuken in het huis zit, want anders wordt het nog weken wakker liggen met de vraag ‘gas, elektrisch of inductie?’ ;)

 7. Haha dat laatste stukje is echt grappig.
  Heel erg mooi geschreven ook, je hebt talent !

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.