Voordelen van griep — freelennse
hersenscheten

voordelen van griep

Sinds vrijdag heeft de griep de overhand in mijn leven. Wakker worden met een keel alsof er een rally in heeft plaatsgevonden en oren die dienst weigeren. Inmiddels blijven mijn ogen onafgebroken waterig, loopt er ook een vloeibaar iets uit mijn neus en is mijn keel zo rauw als maar zijn kan. Ik heb er nog aan gedacht om een nieuwe film in de reeks te maken: ‘Alles is Snot’. Er bleek weinig animo, dus dit idee liet ik bij nader inzien aan me voorbijgaan. Maar na het hele weekend geklaagd te hebben, besloot ik om eens na te gaan wat voor voordelen er aan de griep kleven. Dit bleek een lastige opgave, maar het is me gelukt. Maar liefst zes voordelen, die in de verste verte niet opwegen tegen de nadelen.

 • er wordt de hele dag door thee voor je gezet, met Heel Veel Honing
 • je hebt een heel goed excuus om naar McDonald’s te rijden om de teruggekeerde chocolademilkshake te halen
 • je kan ook vieze dingen eten, want je proeft toch maar weinig
 • de scheetjes van huisgenoten ruik je niet
 • ibuprofen: het is net snoep
 • legitiem wonen in je onepiece

Ranking: 
heart-pink heart-pink  heart-pink

Ondanks dat de griep 3 van de 5 hartjes krijgt, hoop ik toch dat hij heel snel mijn lichaam verlaat.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply Kimberly 14/01/2013 at 09:03

  Pff wat vervelend dat je de griep hebt zeg! Ik hoop dat je je snel weer beterder voelt. Het grootste voordeel van de griep vind ik dat er de hele dag een beetje voor je word gezorgt

 • Reply Dionne 14/01/2013 at 09:05

  Lucky you, ik word niet zo verzorgd ben ook ziek:(
  Maar scheten ruiken we inderdaad niet hahaha

 • Reply Anouk 14/01/2013 at 09:40

  Hmm… nee, laat de griep toch maar weg! Wél een mooi nieuw thema :)

 • Reply Chiara 14/01/2013 at 09:59

  Ah ): Heel veel beterschap!

 • Reply Dionne 14/01/2013 at 10:37

  Ik denk steeds: ‘Huh? Maar hier had ik toch niet op gereageerd?’ Maar dan is het een andere Dionne :P

  Dingen niet proeven is stom. Om een of andere reden moet ik altijd uit eten als ik verkouden ben. Zo zonde van het geld :( En voor mij wordt er geen thee gezet hoor!

  • Reply James 14/01/2013 at 16:25

   Haha dat had ik ook, ik vond het al zo’n atypische reactie voor jou.

   Maar die chocolademilkshake, dat is superslecht! Zuivel creëert namelijk nog meer snot, heb ik me laten vertellen. (Door mijn moeder, dus misschien is het ook maar een manier om me de koelkast uit te jagen geweest.) Wat wel goed helpt is thee met heel veel honing en nog meer citroen, 2 fijngestampte paracetamols erin en een scheut sterke drank. Smerig, maar ja, proef je toch niet…

 • Reply Yinth 14/01/2013 at 11:25

  Beterschap!

 • Reply Esra 14/01/2013 at 12:06

  Oké, nu snap ik waarom je verdrietig wordt van vrieskou. Of zou je er ook verdrietig van worden als je niet de griep had? Aan de andere kant, je hebt nu wel een reden om binnen te blijven. Wacht, ik snap het. Je bent verdrietig omdat je niet kunt gaan schaatsen op natuurijs als je de griep hebt. Is dat het? Nee, zeker :P

  Hoe dan ook, beterschap!

 • Reply Angelina 14/01/2013 at 12:33

  Hoop dat je, je snel beter voelt meid.. ook al is dat vertroetelen ook wel fijn! ;)

 • Reply Marieke 14/01/2013 at 13:49

  Ahh naar… :( Beterschap!!

 • Reply Tamara 14/01/2013 at 16:30

  Nog een voordeel van de griep is dat je (bijna) zonder schuldgevoel thuis kan blijven en eindelijk eens verplicht niets doen. Gewoon, omdat het niet anders kan. Hoe beroerd ik mij ook voel, deze gedachte brengt een soort rust. Maar als er niemand voor je zorgt, voel je je wel eenzaam hoor :(

  Beterschap in ieder geval!

 • Reply Anouk 14/01/2013 at 17:31

  Leuk dat je hier de positieve vibe van opschrijft;). Ziek zijn blijft gewoon onwijs vervelend dus hoop dat je snel weer beter bent! Leuke blog heb je trouwens:)!

 • Reply Lisa 14/01/2013 at 20:06

  Niemand maakt ooit thee voor me als ik ziek ben, dus gelukkig dat jij het wel waardeert! Beterschap!

 • Reply Lyanne 14/01/2013 at 20:32

  Beterschap meid! Al is die chocolademilkshake wel een erg goed excuus…;)

 • Reply Josephine 14/01/2013 at 20:43

  Haha, zo klinkt ziek worden nog leuk ook! Beterschap, hopelijk knap je snel op. Ik vind je nieuwe lay-out trouwens erg leuk :D

 • Reply Jolien 14/01/2013 at 22:15

  Always look on the bright side of life!

 • Reply Lieke 16/01/2013 at 12:38

  Meestal is het niet fijn, maar deze voordelen zijn wel leuk bedacht haha!
  Super leuke blog heb je trouwens :) Ik volg je!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.