Zoek
Sluit dit zoekvak.

mijn kopje thee

Tentamenweek: de periode om leuke dingen te bedenken die helemaal jouw kopje thee zijn. En dat zijn er veel in tijden dat je met je neus in de studieboeken moet zitten. (Omdat ik dus heel veel tijd aan mijn tentamens moet besteden, vandaag een korte blogpost. Een soort van joker, omdat ik mezelf en jullie beloofd heb om een jaar lang elke dag te bloggen. Tja.)

♥ sterrenmuntthee
♥ lieve mensen die lieve dingen zeggen
♥ bevallen van een prachtig essay
♥ met een goed gevoel weglopen na het tentamen
♥ wonen in je onepiece
♥ heerlijk slapen en uitgerust wakker worden
♥ merken dat je conditie verbetert
♥ jezelf verliezen in een boek
♥ de nieuwe Happinez die op de mat valt
♥ een fijne planning gemaakt hebben én je eraan houden
♥ mijn nieuwe layout
♥ tot nu toe elke dag een blogpost online gezet hebben
♥ vrijdagmiddagborrels
♥ borrels op andere dagen zijn ook fijn
♥ een barre tocht door de sneeuw overleefd hebben zonder gevallen te zijn
♥ chocolademilkshake van McDonald’s
♥ jullie.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. Ja, dat ziet eruit als een goed en positief lijstje :) Succes met het bloggen iedere dag!

  2. Haha, het lijkt inderdaad net of je juist alle leuke ideeën in je tentamentijd bedenkt, irritant! xD Ben nu aan het aftellen voor m’n laatste her van a.s. vrijdag, dan kan ik daarna ein-de-lijk aan m’n cursus copywriting beginnen! :)

    1. Uhh, dat ‘je’ was trouwens in algemene zin bedoeld, ik zie net dat je dat op twee manieren op kunt vatten :P

  3. Wat een mooie lijstje! Ik ben het eigenlijk met veel dingen met je eens, vooral met mensen die lief zijn en lieve dingen zeggen <3

  4. Knap hoor, elke dag een artikel schrijven! Ik vind 3 keer per week voorlopig nog prima… Ertussenin weer tijd voor de dingen die je hier neergezet hebt! :)

  5. Jij bent ook mijn kopje thee, Lenneke (god oh god wat klinkt dit zoet aaah we zijn zo zoet).

  6. Ik merk juist dat mijn conditie minder wordt haha! Ik ben door school een hele maand niet naar badminton geweest en ging daarna meteen drie dagen achter elkaar er volop tegenaan, wat heel veel pijn bezorgde. Jouw nieuwe layout blijf ik tof vinden :D

  7. Die dingen zijn ook heel leuk en fijn als je niet met je neus in de studieboeken moet zitten! :D Mooi lijstje!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.