ik heb zin in je
lobi, persoonlijk

ik heb zin in je

Wat kan er in een jaar toch veel gebeuren! Omdat het vandaag de eerste dag is van 2013 (de dag waarop de halve wereldbevolking bijna in staat van ontbinding is…) en ik heel graag het een en ander zwart op wit wil hebben staan, een blogpost met dingen die voor mij op de planning staan!

Blog
Voor mijn blog heb ik iets heel intensiefs in gedachten voor 2013! Ik wil namelijk elke dag – knipper nogmaals met je ogen – een blogpost laten verschijnen. Het schrijven is en blijft een passie, dus ik wil daar in 2013 volop mee bezig zijn. Het zal waarschijnlijk zwaar worden, want ik heb niet elke dag inspiratie voor een column of brief. Ook zal ik moeten oppassen dat het niet gedwongen gaat voelen. Toch wel stoer dat ik het nu heb uitgesproken, want nu kan ik bijna niet meer terugkrabbelen! Spannend, maar ik heb er zin in!

Fotograferen
Eigenlijk ligt dit een beetje in het verlengde van het elke dag willen bloggen. Mijn camera is al een tijdje mijn surrogaatkindje en ik wil vaker met hem samen zijn. Tegenwoordig zijn er allerlei leuke uitdagingen op het gebied van fotografie, zoals de challenges van Fat Mum Slim, die me ontzettend stimuleren om aan de slag te gaan. Hopelijk verschijnen er hier dus meer foto’s! Ik weet nog niet of ik een maand vol kan houden en alles kan publiceren, maar dat zien jullie vanzelf. Voor Kerst heb ik van mijn ouders een Diana F+ gekregen, waar ik héél erg blij mee ben. Eens zien of het analoog fotograferen mij ook ligt. I’ll keep you posted!

Sporten
Op de dag dat ik 21 werd, heb ik me ingeschreven bij de sportschool. Ik heb sporten altijd als pure horror beschouwd, maar sinds ik me zo nu en dan in het zweet werk, kan ik het wel waarderen. Ook in 2013 wil ik dit vol blijven houden! Gemiddeld drie keer per week flink indruk maken op de anderen in de sportschool én een dikke conditie op peil houden. Zodat ik er vervolgens over kan opscheppen. Zin in!

Lezen
Wat houd ik toch van lezen! Al sinds kleins af aan ben ik een boekenwurm. Soms heb ik periodes waarin ik mezelf te weinig tijd gun om lekker te ontspannen met een goed boek. In ieder geval een boek dat voor nu meer inhoud heeft dan Dikkie Dik. Op freelennse.nl wil ik ook gaan laten zien welke boeken ik gelezen heb en wat ik ervan vond.


Tekenen
Voor mijn 21e verjaardag heb ik van mijn ouders een tekentablet gekregen. Ook gebruik ik op mijn iPad graag de app ‘Pages’. Tekenen op papier is voor mij een regelrechte ramp, maar digitaal wil er best nog wel eens iets leuks uitkomen. Dit geeft me rust en brengt me veel plezier, dus ook dit ga ik veel vaker doen! Eigenlijk wil ik ook heel graag gaan schilderen, maar ik vrees dat het dan allemaal een beetje (te) veel van het goede wordt.

Proost

Lieve lezers, een heel fijn 2013 gewenst! Wat staat er voor jullie op de planning? Dat het maar een mooi jaar mag worden! X

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply Elle 01/01/2013 at 13:07

  Klinkt goed allemaal, gaat vast wel lukken! Wel grappig dat je beter bent in digitaal tekenen dan op papier, normaal gezien is het toch omgekeerd. Gelukkig 2013!

 • Reply Sas 01/01/2013 at 17:37

  Klinkt allemaal goed!!
  Nog een gelukkig 2013 gewenst.

 • Reply Lisa 01/01/2013 at 19:19

  Gelukkig nieuwjaar! Heel veel succes gewenst met het waarmaken van je voornemens, of beter gezegd, vooral heel veel tijd gewenst ;)

 • Reply Marieke 01/01/2013 at 19:44

  Succes met je planning/voornemens! Dat het maar een topjaar mag worden. :)

 • Reply Khadija 01/01/2013 at 20:57

  Ik zeg GA ERVOOR!

 • Reply Lyanne 01/01/2013 at 21:00

  Klinkt goed! Vooral het elke dag bloggen. Zo knap als je dat gaat halen! In ieder geval een heeeeel gelukkig nieuwjaar!

 • Reply Julie 02/01/2013 at 13:31

  Mooie plannen! Heel veel succes ermee!
  Ik volg je vanaf nu op Bloglovin!

 • Reply Jolien 02/01/2013 at 18:43

  Veel succes met je goede voornemens!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.