Zoek
Sluit dit zoekvak.

ik heb een kleintje!

Een tijdje terug leerde ik hem kennen via het internet. Ik zag een foto van hem en was op slag verliefd. Ik wist dat ik niet zou kunnen rusten, voordat ik hem voor me had gewonnen. Natuurlijk ging ik er meteen voor. Complete scenario’s verschenen voor mijn ogen: trouwen, een baby, een puppy (of twee), een mooi huis, een dikke auto en een kekke tuinkabouter. Het was al helemaal uitgedacht. Nu hoefde ik hem alleen nog maar zo ver te krijgen om met mij in zee te gaan. Maar hoe moest ik dit nu aanpakken? Ik bedacht allerlei wegen om met hem in contact te komen – er zijn meerdere wegen die naar de Liefde leiden – en bedacht ook meteen enkele vluchtroutes. Je weet immers nooit wat er op je pad komt. En gedoe, daar houd ik niet van. Het plan was inmiddels tot in detail uitgewerkt en ik zocht hem op alle mogelijke sociale media op. Helaas zonder resultaat. De hopeloosheid kwam nabij. Wat moest ik nu? Na lang zoeken, had ik eindelijk beet. Ik brak het ei en de spanning tussen ons begon. Inmiddels zijn we heel gelukkig samen en ik hoop dat dit nog lang zo mag zijn. Ik stel jullie voor aan…
Pietertje!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. Haha deze app had ik laatst gedownload, maar vind hem nu al een beetje saai worden hihi.

  2. Awwh wat een schatje, gefeliciteerd met Pietertje, ik hoop dat jullie nog lang gelukkig samen blijven ^^

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.