Zoek
Sluit dit zoekvak.

mobiele oma

Mijn oma is mobiel. En dan bedoel ik niet dat ze zich nog goed kan verplaatsen. Dat kan ze gelukkig nog goed, zonder kekke rollator, maar daar wil ik het niet met jullie over hebben. Mijn oma heeft een gsm gekocht. Een echte. Eentje die werkt. Eentje waar ze dus totaal niet mee overweg kan. Ze heeft de simpelste versie van een hedendaagse mobiel bemachtigd. Zo een die niet te veel doet: alleen bellen en sms’en. Toch word ik sinds ze haar mobieltje heeft, elke dag gebeld. “Lenn, heb jij me gebeld vandaag?” “Nee, oma, ik heb je niet gebeld.” “O, maar dat stond er… Ik ben weer even mijn mobiel aan het uitproberen, hoor.” “Oké, geeft niks, oma.” Naast deze telefoongesprekken die niet veel voorstelden, kreeg ik zelfs vier sms’jes met nóg minder inhoud. Vier lege sms’jes, welteverstaan. Maar toen oma net in het bezit was van haar technologische hoogstandje, stuurde ik haar een sms’je en kreeg ik zowaar een tekstueel antwoord. Lief, hè?


Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

14 reacties

 1. Aaahh wat leuk dat je oma een mobieltje heeft! En wat leuk dat ze in ieder geval ook wat terug kan sturen hihi

 2. Haha ‘leuk’, het perfecte antwoord op een liefdesverklaring van je kleindochter.

 3. Leuke blog heb je! Heb in de afgelopen dagen alles gelezen en hartelijk gelachen :) Je manier van schrijven is leuk.

  Je oma is voor mij een held hoor, een sms terug sturen, hoe kort dan ook!

  En owja.. De uitspraak ‘wij zijn zwanger’ is volgens mij juist door vrouwen bedacht. Van die kneuterige huismutsen die alles in wij-vorm zeggen. ;)

  Succes verder, ik zal regelmatig terug komen om te lezen!

  1. Bedankt voor je leuke complimenten! Oma is ook een rasechte heldin, als je het mij vraagt. :-)
   En ‘wij zijn zwanger’, ik ben er nog niet over uit. Misschien ga ik nog eens onderzoekje doen!

 4. Wat leuk!

  Mijn oma en opa hebben ook een mobieltje, maar die weten niet zo goed hoe ze er mee om moeten gaan.

 5. Aaaahw zo leuk! Mijn oma heeft ook een mobiel, maar ze kan er niet echt mee omgaan. Toch cute om te zien!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.