een ongewoon gesprek
hersenscheten

een ongewoon gesprek

Serieus. Roem eeuwige echt je verdien dan want, achter berichtje een vooral dan laat, gedaan hebt dat je als. Gelezen heeft compleetheid zijn in verhaal hele dit wie af erg heel echt ook me vraag ik. Niet het weet je. Kers de op taart de misschien, is andersom alles dit omdat of. Taart de op kers de vaak is titel goede een want, jammer bijzonder wel is dat. Gekomen tevoorschijn niet steeds nog is titel geniale de maar, nagedacht over uur een er heb ik. Ik bedoel dat. Titel passende een eens maar post deze bij vind maar, idee ingenieus een natuurlijk is het. Is omgedraaid geheel het dat doorhebben jullie snel hoe en is het moeilijk hoe kijken te om puur. Tikken te achterstevoren helemaal niks over blogpost een om leuk heel echt me leek het.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Sharon 23/11/2012 at 16:30

  DONE!!! En het duurde niet eens zo lang voor ik er achter kwam :-)

 • Reply Sanneq 24/11/2012 at 10:13

  Gekomen het einde tot zowaar ben ik ook.

 • Reply Tilly 24/11/2012 at 17:28

  Leuk, leuk, leuk én ingenieus bedacht.
  De titel is pakkend, dus helemaal leuk!
  En geen probleem om van Z naar A te lezen.
  Je mag er meer schrijven wat mij betreft.
  Succes!

 • Reply Anna 26/11/2012 at 21:23

  helemaal gelezen! Leuk bedacht!;)

 • Reply Rosalinde 26/11/2012 at 22:56

  Haha, ik kwam er pas achter bij het woord ‘omgedraaid’. Oeps. Leuk bedacht!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.