Zoek
Sluit dit zoekvak.

new ink

Drie weken geleden was het dan tijd voor mijn derde tatoeage. En natuurlijk kan ik jullie niet in het ongewisse laten! Dus speciaal voor jullie: maar liefst twee foto’s!

Mijn derde trots! :-)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Oh wat een gave tattoo! Echt heel mooi, ook het idee erachter. Er vanuit gaande dat je iets met het ‘oneindige’ teken bedoeld hebt ;)

  2. O die vind ik daadwerkelijk mooi. En dat vind ik niet zo vaak van een tattoo. Lekker luchtigjes ook.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.