new ink

Drie weken geleden was het dan tijd voor mijn derde tatoeage. En natuurlijk kan ik jullie niet in het ongewisse laten! Dus speciaal voor jullie: maar liefst twee foto’s!

Mijn derde trots! :-)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Oh wat een gave tattoo! Echt heel mooi, ook het idee erachter. Er vanuit gaande dat je iets met het ‘oneindige’ teken bedoeld hebt ;)

  2. O die vind ik daadwerkelijk mooi. En dat vind ik niet zo vaak van een tattoo. Lekker luchtigjes ook.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.