Zoek
Sluit dit zoekvak.

hij doet precies wat ik zeg, maar de liefde slijt

Ik hoor het mezelf nog zeggen: “ja, ik heb hem echt nodig. Zonder hem kan ik niet verder. We vullen elkaar aan. En hij doet precies wat ik zeg.” En ik hoor het hem nog zeggen, met die glimmende ogen van hem: “samen kunnen wij alles aan. Ik verrijk haar leven op alle mogelijke manieren.” We zijn lange tijd heel gelukkig samen geweest. Ik gebruikte hem, dat geef ik zonder meer toe, elke dag. Maar in de zomer werd onze liefde minder. We groeiden uit elkaar. Het was mooi weer. Hij zit het liefst op zolder, ik het liefst buiten. Maar hij is toch echt te groot en te zwaar om naast me in de tuin te zetten. Dus liet ik hem maar. Ik hoopte dat het in de winter weer beter tussen ons zou gaan. Dat bleek zo te zijn. Maar enkele jaren later, sinds ik ook nog eens een iPad heb en een boekenverslaving die niet te negeren is, is de liefde weer een beetje minder. Bij dezen doe ik jou, lieve iMac, een belofte: ik kom weer bij je terug.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Het leven als apparaat is maar ondankbaar. je bent zó afhankelijk aan de grillen van je eigenaar!

  2. Heel herkenbaar. Ik heb in de zomer mijn imac helemaal naar beneden getild om deze bij de balkondeuren neer te zetten. Staat er nu nog, wat een kloteding om te tillen zeg!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.