Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘hardlopers zijn doodlopers’

Een tijd geleden had ik het geniale idee om te gaan hardlopen. Die hernia die al zeven jaar lang huishoudt net boven mijn billen, die vergeten we dan gewoon even. Ik rende (reed, eigenlijk) naar de winkel en scoorde een duur paar hardloopschoenen. Want ja, als je een rib kwijt bent, ben je al gauw een stukje smaller. Nadeel is dan weer dat je portemonnee ook direct een stuk lichter is. Die extra kilo’s meesjouwen was toch goed voor je energieverbranding. Wat ook goed is voor het verbranden van die broodjes bapao die op je heupen zijn gaan wonen, is hardlopen. Ik heb het geprobeerd, maar bij de eerste de beste wolk die ik zag – en dat zijn er een hoop in Nederland – besloot ik om lekker binnen te blijven. Toch zullen die schoenen de kast uit moeten. Aan mijn voeten moeten zitten. Om te sporten. En toen begon het gelazer. Inschrijven bij de sportschool. Het is een sport op zich. Maar ik heb het gedaan en vanaf 1 oktober – mijn 21e verjaardag, nota bene – zal ik drie keer per week in de sportschool afgebeuld worden. Alles om de aftakeling tegen te gaan.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Ik vind hardlopen heerlijk! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het nog wel moet oppakken na mijn vakantie, nog niet aan toe gekomen. Maar dat het gaat gebeuren, sowieso!

    1. Het is ook heerlijk! Maar telkens laat ik het afweten. Was goed begonnen, maar doordat ik mijn verstandskiezen moest laten verwijderen, was ik er twee keer een weekje uit. En heb het niet echt meer opgepakt…

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.