Zoek
Sluit dit zoekvak.

liefde voor de Parade en Ali B.

Van 20 juli tot 5 augustus stond het theaterfestival de Parade in Utreg, mijn stadsie. Stiekem was ik er nog nooit geweest en vonden bepaalde mensen dat het tijd was voor de Parade-ontmaagding. Zo gezegd, zo gedaan. Gebroederlijk vertrokken we naar het Moreelsepark om eerst wat vloeibare (en alcoholische) versnaperingen te nuttigen. Daarna volgde een flinke wachttijd en een flink bord eten… en enkele regendruppels. We stonden voor een keuze: naar huis gaan of toch een voorstelling bekijken. Het werd de laatste optie en we bezochten Ali B. Nu ken ik hem natuurlijk van de optredens met Marco Borsato, maar ik was verbaasd over hoe deze man kon vertellen. Hoe hij me tot tranen roerde, liet lachen en inspireerde. Ali vertelde onder andere over zijn band met zijn vader. Hoe zijn vader er niet voor hem was. Hoe zijn vader was ‘als hij hem met zijn broertjes zag…’. Hoe hij nu zelf vader is. Ik herkende zijn gevoel en werd op slag een beetje verliefd. Al verdwenen de vlinders snel, toen ik onder de tribune moest kruipen om de tas van mijn moeder op te duiken.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. Hey Len, ben je nu ook fan geworden van De Parade?
    Wat een leuk sfeertje daar hè?
    Je blog ontroert me dit keer.
    En dan tot slot dat staaltje humor aan het eind, maakt het helemaal af! Super leuk blog weer.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.