Zoek
Sluit dit zoekvak.

experiment: met onbekenden eten

“Goh, moet ik vanavond alleen eten. Maar daar heb ik geen zin in. Wat doe jij vanavond? Oh, niks? Laten we de nieuwe sushitent proberen!” En zo geschiedde. Eerst een terrasje, wat mensen kijken en dan ‘zoveel eten als je kan’, al blijkt dat altijd weer weinig te zijn. De nieuwe sushitent bleek stampvol te zitten en we hadden natuurlijk niet gereserveerd. Gelukkig konden we even wachten en hadden we met al onze charmes een tafeltje bemachtigd. Enkele seconden nadat wij de toko waren binnengestapt, kwamen er twee mannen achter ons aan. Toen ik een man met een Vlaams accent achter me hoorde zeggen: “ik ben een groot sushifan”, sloot ik beiden direct in mijn hart. (Jullie zijn trouwens wel verplicht om de zin hardop uit te spreken met een Vlaams accent, voor het beste effect.) Het lot wilde dat wij het laatste tafeltje hadden ingepikt, maar dat er toch nog twee plaatsen vrij waren. En wat doe je dan? Je nodigt ze uit bij je aan tafel en komt tot de conclusie dat eten met twee totaal onbekenden helemaal niet zo vreemd is als het lijkt. Dus… ik daag jullie uit om hetzelfde te doen!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Heb ik ook een keer gedaan bij de Eazie. Alle tafels waren vol, er zat een meisje alleen en toen vroegen we of we bij haar mochten aanschuiven en vervolgens een leuk gesprek gehad :)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.