Zoek
Sluit dit zoekvak.

suuuuurprise!

Zet iemand onverwacht voor mijn deur en laat degene ‘suuuurprise’ (of met iets minder ‘u’s’) zeggen en ik sla op tilt. Zelfs bij een kleinere verrassing, die niet eens als verrassing bedoeld is, maar me toch verrast, ontstaat er interne kortsluiting in mijn bovenkamer. Als ik na het werk met een bepaald manspersoon mee naar huis rijd en hij zegt plots: “oja, nog even boodschappen doen en tanken en de banden oppompen en door de wasstraat.” Dan hebben we mot. Ik heb me daar niet op ingesteld. Ik had bedacht dat ik met twintig minuten thuis zou zijn en onder de douche kon springen of gewoon op de bank kon liggen en mijn hoofd onder de kussens kon verstoppen. Maar niets blijkt op zo’n moment minder waar en mijn wereld stort dan in. Mijn planning wordt door de war geschopt, al stond daar geen enkele activiteit op. Ik hou niet van verrassingen. Behalve als ik weet dat ik ze leuk ga vinden. Hesjtek firstworldproblems.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

  1. Haha, ik herken me daar ook wel in, al kan ik daar de laatste jaren wel steeds beter mee omgaan ;)

  2. Haha. Maar het is toch ook gewoon irritant als iemand opeens zegt dat ‘we’ nog honderdduizend dingen moeten doen, terwijl je zelf iets anders in gedachten had?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.