Zoek
Sluit dit zoekvak.

in oplossingen denken

Vreselijk jaloerse blikken heb ik erop geworpen. Waarop, vraag je je af? Op de schitterende tekeningen van mijn broer en zus. Een mens was bij hen echt een mens, terwijl het bij mij ook best door had kunnen gaan voor modderschuit. Klein detail natuurlijk, maar leuk was anders. Nu had ik niet alleen een deuk in mijn bescheiden ego, maar ook zo nu en dan een gat in mijn dag. Mijn MacBook was ik even zat, tv kijk ik al vrijwel nooit en het plafond zag er na twee uur nog steeds hetzelfde uit. De irritante vlieg was inmiddels al de deur uitgewerkt, mijn slaapkamer al opgeruimd en mijn ingegroeide teennagels had ik al uit mijn tenen getrokken. En dan? Dan wil je gaan tekenen, soms. Frustraties alom. Het idee was echt heel leuk. Niet alleen het idee om te gaan tekenen, maar ook het idee voor de tekening zelf. Helaas liet de uitvoering altijd te wensen over. Tijd voor het omdenken. Ja, jongens. Lek kocht een kleurboek en gaat daar geregeld op los. Because I can.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Als je veel oefent, word je vanzelf wel iets beter toch? Ik tekende vroeger heel veel, maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer.

  2. Leuke blog. Herkenbaar ook. Blij geworden van een enkel positief tekenresultaat weet ik 1.000.000 probeersels later dat ik last heb van toevalstreffers….

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.