in oplossingen denken
hersenscheten

in oplossingen denken

Vreselijk jaloerse blikken heb ik erop geworpen. Waarop, vraag je je af? Op de schitterende tekeningen van mijn broer en zus. Een mens was bij hen echt een mens, terwijl het bij mij ook best door had kunnen gaan voor modderschuit. Klein detail natuurlijk, maar leuk was anders. Nu had ik niet alleen een deuk in mijn bescheiden ego, maar ook zo nu en dan een gat in mijn dag. Mijn MacBook was ik even zat, tv kijk ik al vrijwel nooit en het plafond zag er na twee uur nog steeds hetzelfde uit. De irritante vlieg was inmiddels al de deur uitgewerkt, mijn slaapkamer al opgeruimd en mijn ingegroeide teennagels had ik al uit mijn tenen getrokken. En dan? Dan wil je gaan tekenen, soms. Frustraties alom. Het idee was echt heel leuk. Niet alleen het idee om te gaan tekenen, maar ook het idee voor de tekening zelf. Helaas liet de uitvoering altijd te wensen over. Tijd voor het omdenken. Ja, jongens. Lek kocht een kleurboek en gaat daar geregeld op los. Because I can.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Dina 28/06/2012 at 08:00

  Haha leuk! Ik kan ook niet echt bijzonder tekenen. Helaas.

 • Reply Lyanne 03/07/2012 at 11:19

  Ik kon ook niet tekenen, maar soms is het erg leuk om te doen! Leuk geschreven!

 • Reply Mylène 13/07/2012 at 16:38

  Als je veel oefent, word je vanzelf wel iets beter toch? Ik tekende vroeger heel veel, maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer.

 • Reply Rianne 29/07/2012 at 08:45

  Leuke blog. Herkenbaar ook. Blij geworden van een enkel positief tekenresultaat weet ik 1.000.000 probeersels later dat ik last heb van toevalstreffers….

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.