Zoek
Sluit dit zoekvak.

gadget[scheldwoord]

Daar loop je dan. Met je trendy tas en je ziel onder je armen. Denkend aan het mooie ding. Doet het ook prima op alle reclameborden en posters. Achtervolgt me overal. Omdat ik deze week voor de tweede keer naar de kaakchirurg moest om me weer eens flink te laten mishandelen – ik zal geen grapjes meer maken over het aan de tand voelen en dat soort geneuzel -, vond ik dat het tijd was om mezelf eens lekker in de watten te leggen. Dus ik liep nietsvermoedend (dat lieg ik) Saturn binnen. Roltrapje op en linea recta richting de hoek met alle schitterende, veel te dure producten van Apple. En daar lag hij. Keurig op me te wachten. De nieuwe iPad. Met een geweldige hoes. Roze, jawel. Mijn dikke wang, mijn iPad en ik vermaken ons voorlopig wel. Liefde.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

  1. Ich bin jaloers. Maar aan de andere kant ook blij, want als ik zo’n ding zou hebben, zou niemand me ooit meer terugzien. Hopelijk gaat het snel beter met je dikke wang!

  2. Het beste wat je kan doen als je naar de kaakchirurg bent geweest, is jezelf verwennen. Sterkte met je wang en geniet van je nieuwste aanwinst!

  3. Ik heb iPad 1 en ben nog steeds verliefd op dat ding. Heel veel plezier ermee en natuurlijk beterschap. :)

  4. Je bent goed bezig. Een beetje verwennen hoort er bij, zeker na een bezoek aan de kaakchirurg.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.