Zoek
Sluit dit zoekvak.

lekker klagen

Soms mag je jezelf even flink voor de gek houden. Zo ook nu. Klagen is nu even heel erg gezond. Dat opkroppen van klachten, dat geeft zo’n opgeblazen gevoel. Het voelt fantastisch om sporadisch lekker je gal te spuwen (mits geen buikgriep). Wat heb ik het moeilijk en wat kunnen we de wereld met zijn allen toch net een beetje verbeteren. Maar voordat ik de heldin weer ga uithangen, vermaak ik jullie even met een lijstje van dingen waar ik me mateloos aan kan irriteren. En dat is meteen de eerste. Je irriteert je niet ergens aan, je ergert je ergens aan. En waar je je aan ergert, dat irriteert je. Dat is dan wel weer correct. Omdat ik nu al het eerste puntje van mijn lijst genoemd heb, ga ik verder met nummer twee. Ik erger mij aan…

2. Haren die aan je net gestifte lippen blijven plakken
3. Buschauffeurs die niets terug zeggen
4. Taalfouten in het algemeen
5. Dingen die te duur zijn, maar die ik wel heel graag wil (moet) hebben
6. Mensen die langzaam lopen
7. Lege iPhone
8. Geen passend slot weten.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. – Mensen op m’n terras die geen goedemiddag terug zeggen.
    – Mensen op m’n terras die heftig gaan zwaaien, omdat ze zogenaamd hun bestelling weten en dan nog gaan nadenken “ehh wat was het ook alweer.”

    Dus.

  2. Vroeg wakker worden, terwijl je van plan was uit te slapen en dan niet meer in slaap kunnen komen!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.