de jacht
hersenscheten

de jacht

Met argusogen houd je je omgeving in de gaten en beweeg je je voorwaarts. Je spitst je oren. Een ieder die een onverwachtse beweging maakt, is de jouwe. Zo gaat het tien minuten lang. Het is vermoeiend, maar je hebt het volledig over voor je prooi. In opperste concentratie sluip je op je doel af. Het duurt niet lang meer, je bent er bijna. Ondanks de mensen die om je heen krioelen, laat je je niet van de wijs brengen. Je prooi, dat is alles wat telt. Zonder ga jij niet huiswaarts. Inmiddels raak je lichtelijk in paniek door de ademnood. Je bezwijkt bijna onder de druk. Je raakt verwilderd, bijna ontvreemd van de mensenwereld. Maar zodra je eindelijk je prooi in handen hebt, kun je gerust ademhalen. Daar ligt hij dan, hulpeloos: de zwarte, leren agenda voor het nieuwe collegejaar. Je veegt de zweetdruppels van je voorhoofd, stopt de agenda in je winkelmandje en legt de eindeloze route nog een keer af. Op naar de kassa.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply Lauradenkt 08/06/2012 at 08:46

  Haha niet herkenbaar, ik neem gewoon zo’n goedkope van de Hema, maakt mij niet uit :P

  • Reply freelennse 08/06/2012 at 11:44

   Ik ook! Juist daarom is het een jacht. Een mooie én goedkope agenda.

 • Reply Lyanne 08/06/2012 at 10:35

  Haha wat ontzettend leuk geschreven!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.