Zoek
Sluit dit zoekvak.

chocolade is gemeen

De van cacao gemaakte lekkernij die je kan eten, drinken en smeren. De lekkernij die het talent bezit om je te verleiden door enkel maar op tafel te staan. Of te liggen, hoe je het noemen wil. Chocola is naar, maar zo geliefd. In welke vorm dan ook. Bonbons, in mijn koek, als ijs of milkshake, het verdwijnt zonder moeite naar binnen. Om vervolgens een permanente plek op mijn heupen te veroveren. En omdat ik zo Hollands ben als maar zijn kan, heb ik afgelopen weekend mijn slag geslagen bij HEMA. Alle Paaschocola één plus twee gratis. Ja, jongens. Ik kon niet anders dan zwichten en rekende dus drie grote zakken chocolade af. Bij thuiskomt heb ik ze uit zelfbescherming in de kast gegooid, maar een bepaald manspersoon die in hetzelfde huis woont, vond het nodig om het in een grote schaal op tafel te zetten. Op dat moment begon de ellende. Binnen vijf minuten was ik door alle redenen heen om niet aan de kiloknallers te beginnen. Daarna drongen gedachten als ‘je leeft maar één keer’ en ‘liefde gaat door de maag’ zich aan me op. Dus at ik veel meer dan goed voor me was. Ik ga weer beginnen met gezond eten. Maar eerst neem ik nog een bonbonnetje.

Boosdoeners

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.