chocolade is gemeen
hersenscheten

chocolade is gemeen

De van cacao gemaakte lekkernij die je kan eten, drinken en smeren. De lekkernij die het talent bezit om je te verleiden door enkel maar op tafel te staan. Of te liggen, hoe je het noemen wil. Chocola is naar, maar zo geliefd. In welke vorm dan ook. Bonbons, in mijn koek, als ijs of milkshake, het verdwijnt zonder moeite naar binnen. Om vervolgens een permanente plek op mijn heupen te veroveren. En omdat ik zo Hollands ben als maar zijn kan, heb ik afgelopen weekend mijn slag geslagen bij HEMA. Alle Paaschocola één plus twee gratis. Ja, jongens. Ik kon niet anders dan zwichten en rekende dus drie grote zakken chocolade af. Bij thuiskomt heb ik ze uit zelfbescherming in de kast gegooid, maar een bepaald manspersoon die in hetzelfde huis woont, vond het nodig om het in een grote schaal op tafel te zetten. Op dat moment begon de ellende. Binnen vijf minuten was ik door alle redenen heen om niet aan de kiloknallers te beginnen. Daarna drongen gedachten als ‘je leeft maar één keer’ en ‘liefde gaat door de maag’ zich aan me op. Dus at ik veel meer dan goed voor me was. Ik ga weer beginnen met gezond eten. Maar eerst neem ik nog een bonbonnetje.

Boosdoeners

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply Lauradenkt 23/04/2012 at 09:13

    Oh god ja, chocola, heeeeerlijk!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.