dat je soms gewoon even niks te zeggen hebt
hersenscheten

dat je soms gewoon even niks te zeggen hebt

Stilte. Bijna wekenlang radiostilte. Gewoon, omdat ik eigenlijk niet zo veel te zeggen had. Of wel genoeg te zeggen had, maar het even niet op het spreekwoordelijke papier kreeg. Want schrijven met de hand is natuurlijk wel heel erg passé. Of omdat ik heel veel artikelen uitgedacht had, ‘s nachts, maar ze alweer vergeten was voordat ik mijn apparatuur had opgestart. Of omdat mijn hersenen de afgelopen weken deels waren vervangen door snot. Maar goed, het maakt ook niet zo veel uit waarom ik geen artikel heb geplaatst de laatste tijd. Het is meer dat ik even wilde zeggen dat ik er weer een beetje ben. Hai!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.