Zoek
Sluit dit zoekvak.

dat je soms gewoon even niks te zeggen hebt

Stilte. Bijna wekenlang radiostilte. Gewoon, omdat ik eigenlijk niet zo veel te zeggen had. Of wel genoeg te zeggen had, maar het even niet op het spreekwoordelijke papier kreeg. Want schrijven met de hand is natuurlijk wel heel erg passé. Of omdat ik heel veel artikelen uitgedacht had, ‘s nachts, maar ze alweer vergeten was voordat ik mijn apparatuur had opgestart. Of omdat mijn hersenen de afgelopen weken deels waren vervangen door snot. Maar goed, het maakt ook niet zo veel uit waarom ik geen artikel heb geplaatst de laatste tijd. Het is meer dat ik even wilde zeggen dat ik er weer een beetje ben. Hai!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.