Zoek
Sluit dit zoekvak.

woelen, wroeten, worstelen

Het zal je niet verbazen: je hebt voldoende slaap nodig om uitgerust door het leven te gaan. Natuurlijk weet iedereen dat schaapjes tellen en je smartphone binnen handbereik daar niet aan bijdragen. En we willen het allemaal; de toestand van algehele rust, waarbij de zintuigen niet werken en het bewustzijn voor enkele uren ophoudt. Ja, ik heb het inderdaad over de altijd te korte nacht. Ik heb het inderdaad over de bezigheid waaruit je ontwaakt en standaard denkt: “oja, vanavond ga ik echt vroeg naar bed. Echt.”. De bezigheid waar we ons maar liefst een derde van ons leven mee bezig houden. De bezigheid die geneest, heelt, genereert en dynamiseert. De bezigheid waar ik zo ontzettend woest door kan worden. Laatst lag ik prins(es)heerlijk te slapen in mijn kingsize bed. Niets aan de hand. Beetje dromen over koetjes, kalfjes, bloemetjes, bijtjes en de iPhone 4s. Tot ik opeens werd aangevallen door mijn dekbed. Mijn benen zaten vast in de hoes, wat betekende dat ik echt heel erg wakker moest worden voordat ik me uit de benarde positie kon bevrijden. Vooruit, ogen open – en open houden, dat is de kunst -, lamp aan en jezelf uit bed rollen. Weer proberen op te staan en je dekbed weer in de juiste positie in de hoes en op je bed zien te krijgen. Het is de bedoeling dat ik ‘s nachts de dag verwerk, maar bij mij werkt het nu dus volledig andersom. Ik ben dagen bezig om mijn dekbed te vergeven en het voorval te verwerken. Maar, vanavond ga ik vroeg naar bed. Dat dan weer wel.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Haha, agos! Overdag bij moeten komen van de zware nacht… slaap lekker alvast :)

  2. Haha herkenbaar. “Vanavond ga ik echt vroeg naar bed.”

    Oh kuuuut het is 1 uur ‘s nachts. Hoi 9gag, hoi wordpress.

    1. Ja, zo gaat het vaak wel, haha! Gisteravond is het me op wonderbaarlijke wijze wel gelukt.

  3. Herkenbaar; gebroken nachten. Ook ik heb ze regelmatig, maar meer omdat gedachten of stressoren me wakker houden! Succes met slapen ;)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.