een ander boek bij een ongeluk
hersenscheten

een ander boek bij een ongeluk

Vlak voor Kerst bestelde ik een boekje op Bol.com voor mezelf. Nee, geen echt cadeautje dus, maar gewoon zomaar iets leuks voor mezelf. Het lot wilde dat het boek niet voorradig was. Volgens Bol.com erg naar, want het was vast en zeker een kerstcadeautje. Ach, wat kon ik anders dan het beamen. Omdat de medewerkers van Bol het zo sneu voor me vonden dat ik nu één van mijn geliefden moest teleurstellen (ja, wie gelooft je tegenwoordig nog als je zegt dat je een cadeau besteld hebt en het is zogenaamd vertraagd…) kreeg ik een cadeaubon ter waarde van 10 hele, keiharde, ronde euro’s. Dat het boekje dat ik besteld had maar vijf euro’s kostte, mag de pret natuurlijk niet drukken. Dikke win-win-situatie! En om dit heugelijke feit van het niet binnenkomen van mijn boek te vieren, heb ik maar een ander boek besteld. Voor niks dus. Bedankt, Bol!

Afbeelding van Bol.com

 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply mam 04/01/2012 at 21:10

  De warme douche gaat naar Bol.com :-)

 • Reply Lisa 04/01/2012 at 21:24

  Ha, lekker dan! En dat boek dat je nu hebt lijkt me overigens ook heel leuk :P

  • Reply freelennse 04/01/2012 at 21:34

   Ja, het lijkt me een heel leuk boek! Kijk nu al uit naar het pakketje op de deurmat :-)

 • Reply Ariska 04/01/2012 at 21:55

  Haha, geweldig verhaal!

 • Reply Rianne 06/01/2012 at 18:02

  cool! het boekje lijkt me ook wel leuk om te lezen :-)

  • Reply freelennse 10/01/2012 at 10:42

   Het is echt een leuk boek! Wel wat taalfouten, maar dat mag de pret niet drukken. Deed mijn belezen hart wel een beetje zeer, maar ach… ;-)

 • Reply Roel 09/01/2012 at 20:30

  En hoe is het andere boekje? Ik heb dat namelijk voor kerst gehad haha, dus ben benieuwd.

  • Reply freelennse 10/01/2012 at 10:42

   Inspirerend wel! :-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.