Search
Close this search box.

een ander boek bij een ongeluk

Vlak voor Kerst bestelde ik een boekje op Bol.com voor mezelf. Nee, geen echt cadeautje dus, maar gewoon zomaar iets leuks voor mezelf. Het lot wilde dat het boek niet voorradig was. Volgens Bol.com erg naar, want het was vast en zeker een kerstcadeautje. Ach, wat kon ik anders dan het beamen. Omdat de medewerkers van Bol het zo sneu voor me vonden dat ik nu één van mijn geliefden moest teleurstellen (ja, wie gelooft je tegenwoordig nog als je zegt dat je een cadeau besteld hebt en het is zogenaamd vertraagd…) kreeg ik een cadeaubon ter waarde van 10 hele, keiharde, ronde euro’s. Dat het boekje dat ik besteld had maar vijf euro’s kostte, mag de pret natuurlijk niet drukken. Dikke win-win-situatie! En om dit heugelijke feit van het niet binnenkomen van mijn boek te vieren, heb ik maar een ander boek besteld. Voor niks dus. Bedankt, Bol!

Afbeelding van Bol.com

 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Ha, lekker dan! En dat boek dat je nu hebt lijkt me overigens ook heel leuk :P

    1. Ja, het lijkt me een heel leuk boek! Kijk nu al uit naar het pakketje op de deurmat :-)

    1. Het is echt een leuk boek! Wel wat taalfouten, maar dat mag de pret niet drukken. Deed mijn belezen hart wel een beetje zeer, maar ach… ;-)

  2. En hoe is het andere boekje? Ik heb dat namelijk voor kerst gehad haha, dus ben benieuwd.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.