Zoek
Sluit dit zoekvak.
kaars

als een kaars

“Je bent een beetje als een kaars. Een vlam. Je danst met alle winden mee, bent prachtig om te zien en je verdwijnt als je in het nauw komt. Ik heb geprobeerd dichterbij te komen, maar ik bezeer me elke keer weer. Het is waar wat ze zeggen: wie zijn vingers brandt, moet niet met vuur spelen.”

Ze knikte bijna onmerkbaar. Ze wist wel dat hij gelijk had, maar dat wilde ze niet toegeven. Iedereen zegt altijd dat koud vuur niet bestaat, maar ze is ervan overtuigd dat zij het is. Niet omdat ze niemand pijn doet, maar omdat ze weinig voelt. Een kleine traan wist te ontsnappen.

Hij zag het. Zoals hij altijd alles zag. Hij drukte een kus op haar voorhoofd en fluisterde in haar oor dat hij niet wilde dat hun liefde dooft. Ze smolt.

Ik wil weer meer fictie schrijven, dus ik heb fictie-vrijdag in het leven geroepen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.