Zoek
Sluit dit zoekvak.
je mag veranderen wanneer je wil

je mag veranderen wanneer je wil

Soms twijfel ik dan ineens. Ik besloot mijn veilige haven achter te laten en naar het Verre Oosten te vertrekken. Mijn vaste baan op te zeggen en aan de bak te gaan als freelance tekstschrijver. Nu ben ik vooral bezig met mijn leven zo in te richten dat ik er helemaal blij mee ben. Op freelennse.nl en sociale media wil ik vooral delen dat je jezelf mag zijn. (Tenzij je Trump bent.) Ik geef ‘ineens’ aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en ik wil dat straks ook met zakelijke ontwikkeling gaan doen. ‘Straks vindt iemand dat stom’, hoor ik dan in mijn achterhoofd. Oh, ongetwijfeld vindt iemand het stom. Wel meer dan één iemand. Maar gelukkig ben ik er gelukkig mee.

Weet dat je jezelf mag zijn, maar onthoud ook dat je áltijd mag veranderen. Waarin jij maar wil. Besluit je vandaag om ineens alleen maar jurken te dragen in plaats van broeken? Prima. Doe je vanaf vandaag ineens heel ander werk? Good for you! Het mag. Allemaal. Het is jouw leven — jij bepaalt. ✨

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.