Je mag veranderen wanneer je wil | persoonlijke ontwikkeling | freelennse
hersenscheten

je mag veranderen wanneer je wil

Soms twijfel ik dan ineens. Ik besloot mijn veilige haven achter te laten en naar het Verre Oosten te vertrekken. Mijn vaste baan op te zeggen en aan de bak te gaan als freelance tekstschrijver. Nu ben ik vooral bezig met mijn leven zo in te richten dat ik er helemaal blij mee ben. Op freelennse.nl en sociale media wil ik vooral delen dat je jezelf mag zijn. (Tenzij je Trump bent.) Ik geef ‘ineens’ aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en ik wil dat straks ook met zakelijke ontwikkeling gaan doen. ‘Straks vindt iemand dat stom’, hoor ik dan in mijn achterhoofd. Oh, ongetwijfeld vindt iemand het stom. Wel meer dan één iemand. Maar gelukkig ben ik er gelukkig mee.

Weet dat je jezelf mag zijn, maar onthoud ook dat je áltijd mag veranderen. Waarin jij maar wil. Besluit je vandaag om ineens alleen maar jurken te dragen in plaats van broeken? Prima. Doe je vanaf vandaag ineens heel ander werk? Good for you! Het mag. Allemaal. Het is jouw leven — jij bepaalt. ✨

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  • Reply Zo simpel is dan geluk 12/01/2019 at 09:36

    Volgens mij is dat wel iets wat mensen soms vergeten inderdaad. Mooi gezegd.

  • Reply Rozemarijn 12/01/2019 at 17:49

    Fijne reminder! :)

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.