Zoek
Sluit dit zoekvak.
liefgeven

laten we liefgeven

Afgelopen jaar ontdekte ik dat we leven in een maatschappij die is geobsedeerd door succes. Dat gemiddeld niet goed genoeg is. Dat we systematisch getraind worden om niet van onszelf te houden, tenzij we voldoen aan bijna onhaalbare eisen. Laten we in godsnaam wat liever voor elkaar zijn. Elkaar helpen dit gevoel om te zetten in ‘ik mag er zijn’. Want je mág er zijn. Je bent goed genoeg zoals je bent. Zeg gewoon eens tegen iemand dat hij of zij mooi is. Ook als je degene niet kent. Of misschien juist als je degene niet kent. Het zijn de kleine dingen die een heel groot resultaat kunnen hebben… Laten we niet alleen liefhebben, maar ook liefgeven.

Ik wens je altijd het allerbeste, maar omdat het nu wel een mooi moment is om dat ook eens duidelijk te zeggen: ik hoop dat je doet wat jou blij maakt. Maak van 2019 een liefdevol, warm en leerzaam jaar.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. En dat iedereen mag schijnen op haar of zijn manier, lfs

  2. inderdaad liefhebben klinkt nog een beetje egocentrisch, het is beter om te geven dan te ontvangen of hebben. Tijdens een beetje gefilosofeer kwam ik ook op de gedachte van het woord “liefgeven” en dacht laat ik er even op googelen of dit woord eerder door iemand is gebruikt. Ik ben er voor om het woord “liefgeven”vaker te gebruiken en toe te passen.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.