Zoek
Sluit dit zoekvak.
De Tattooverzamelaar - Alison Belsham

de tattooverzamelaar

Begin bij mij over tatoeages en je hebt me al helemaal in je zak. Combineer dit met een boek en ik ga voor gaas. Ik ontving De tattooverzamelaar (mét plaktatoeages, hoe leuk is dat!) en kon niet wachten om hierin te beginnen. De beschrijving van het boek maakte me enorm enthousiast en ik wilde weten of ik niet van een koud kermisje thuis zou komen.

De Tattooverzamelaar van Alison Belsham

Marni Mullens is tatoeëerder in Brighton. Tijdens haar werkpauze vindt ze een gevild lichaam en belt ze de politie. De onlangs gepromoveerde Francis Sullivan komt ter plaatse en neemt later weer contact op met Marni om haar hulp in te schakelen. Er loopt namelijk een seriemoordenaar rond die tatoeages verzamelt. Door ze van de lichamen van zijn nog levende slachtoffers af te snijden… Marni kent de tattoowereld, maar wil door haar verleden liever niet in contact komen met de politie. Zij ontdekt wie het volgende slachtoffer is. Vertelt ze het aan Sullivan of probeert ze zelf de tattooverzamelaar tegen te houden?

De Tattooverzamelaar - Alison Belsham

Mijn mening over De tattooverzamelaar

Alleen al van de cover word ik enthousiast! Lekker donker, een koikarper (waar toch best wat tatoeages van zijn) en lekker strak. Gek op. Het valt op en dat is een goed teken, als je het mij vraagt. Goed, door naar de inhoud! De tattooverzamelaar wordt verteld door verschillende personen: Marni, Francis Sullivan, Rory en de dader. Sommige boeken maken me daar helemaal gek mee, omdat ik in mijn hoofd telkens heel erg moet ‘switchen’ in het verhaal. Bij De tattooverzamelaar had ik daar totaal geen moeite mee; alles is duidelijk en het leest lekker weg.

Het verhaal vind ik heel origineel én spannend. Ik werd echt in het verhaal gezogen en wilde per se doorlezen om te ontdekken wie de dader nou was. Godzijdank had ik niet vanaf het begin al een donkerbruin vermoeden — daar knap ik altijd op af. Zodra je weet wie de dader is, vallen wel alle puzzelstukjes op hun plek.

De schrijfstijl kan ik ook zeker waarderen! De moorden beleef je bijna écht mee aan de zijlijn. Erg goed gedaan. Soms vind ik boeken waar je op zoek bent naar een dader erg langdradig worden, maar dat is hier echt niet het geval. Er zit snelheid, spanning en sensatie in De tattooverzamelaar. Ben benieuwd naar meer boeken van Alison Belsham!

♥ Waardering: 8.

Alison Belsham – De tattooverzamelaar
The House of Books / 2018 / 9789044353884
De tattooverzamelaar is bij Bol.com te koop voor €21,99.

Meer boekentips nodig? Een overzicht van al mijn boekrecensies tot nu toe vind je hier.

Ik heb De tattooverzamelaar gekregen en dat heeft precies nul invloed op mijn mening over dit boek.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.