Zoek
Sluit dit zoekvak.
BMW M5 Nivex

door de lens: afval, auto’s, asmr

Vorige week was een beetje saai, deze week niet. Ga er effe goed voor zitten als je net als ik week wordt van mooie auto’s, laat jezelf omturnen tot duurzaamheidsgekkie en zoek alvast een hond uit om te adopteren. Joe!

MAANDAG
Vince en ik hebben een hobby: rotzooi van andere mensen opruimen. Ik vind het zo bizar dat we massaal dingen op straat gooien. En dat terwijl er twee(!) prullenbakken binnen handbereik zijn. Tip van Flip: get yourself a dog die samen met jou zwerfafval opruimt. ??

Hond ruimt afval opZwerfafval opruimenMensen in mijn omgeving weten zo goed hoe ze mij blij moeten maken. “Hier, ik heb chocola voor je gekocht.” Dank je wel, Kehly!
Chocola gekregenVerder werkte ik de hele dag, gebruikte ik Vince als hobbelpaard (herdershobbelpaard, oh yes) en propte ik mezelf vol met pannenkoeken. De leef.
Herdershond hobbelpaard‘s Avonds installeerde ik mezelf op de bank: tijd voor Bridget Jones en wallen-showings. Ik had net de laatste hand gelegd aan een blogpost voor een klant en was volkomen mentaal uitgewoond. Dan is zo’n film echt heul welkom.
Bridget JonesOp de bank
DINSDAG
Ik droeg vandaag weer eens mijn shirt van No Guts No Glory. Deze stichting zamelt geld in voor onverzekerde behandelingen tegen kanker. Door een shirt te kopen, steun je de stichting en dat doe ik natuurlijk graag. Merchandise van No Guts No Glory koop je hier.
(Als je je afvraagt wat die lege pot (niet ik) daar doet: ik ben niet zo’n goede plantenmam.)
Shirt No Guts No Glory
Madelaine van NIVEX kwam me vandaag ophalen in de BMW M5 Competition. WAT EEN BAK. ? Ik overweeg een crowdfunding op te starten, want ik heb deze auto nodig in mijn leven. Prepare for some carporn. (Sorry Madelaine, voor de natte plek in je auto. xxx)
BMW M5 Competition wiel BMW M5 Competition BMW M5 Nivex Neus BMW M5 CompetitionDit was sowieso een heugelijke dag, want ik kookte ook weer eens. Vince kon het duidelijk niet aanzien.
Vince in de keukenWat is een weekoverzicht zonder taart waard? Ook niks, toch. Dus bij dezen: Milkataart. Milkataart
WOENSDAG
Hebben jullie ook door dat het ineens weer hartstikke donker is ‘s ochtends? Het onweerde en het regende, dus Vince had de hele tent weer verbouwd en deed toen ik (om half 6!) beneden kwam alsof hij de onschuld zelve was. Wat is het toch ook een moppie. 
Vince tijdens onweerVreeswijk ochtend
De oplossing als je in de regen hebt gelopen: laat je haar invlechten. Mijn leven zou zó veel beter zijn als ik dit soort dingen zelf kon. Het enige wat ik zelf met mijn haar kan is het in een grote knot bovenop mijn kop binden… 
Ingevlochten haren
Vince heeft een nieuwe baan: hij is tegenwoordig sluiswachter!
Sluiswachter Vince

DONDERDAG
Vandaag deed ik nul fotogenieke dingen, behalve proosten en borrelen. Helemaal prima, als je het mij vraagt.
Proosten SolvariNaast borrelen heb ik nog een lievelingshobby: kijken naar Vince terwijl hij zijn avondsnackie eet. Je wil dit beest toch helemaal kapotknuffelen?
Vince avondsnackie

VRIJDAG
Deze dag begon heel verdrietig. Ik cancelde alles wegens persoonlijke omstandigheden en maakte in plaats daarvan ruimte voor selfcare. Ik keek Expeditie Robinson terwijl ik wachtte tot het droog werd en Vince en ik konden wandelen, keek naar hem toen ‘ie héél zoet lag te slapen, bestelde ‘s avonds patat met gyros en een familiebak knoflooksaus, dronk roze gin, speelde Pokémon Yellow, sliep en kreeg ook heel goed nieuws. #rollercoastermuchExpeditie Robinson Slapende herdershond Patat gyros Pokémon Yellow Gin
ZATERDAG
Boodschappendag. Lidl is echt helemaal mijn nieuwe hotspot, hoor. Love dis. Nee, lieg ik. Ik heb een hekel aan boodschappen doen (want 1.000 prikkels, sjouwen, mensen en nou ja, dat was het wel). Dit was trouwens ook de dag dat ik een heel leuk grapje maakte. Komt ‘ie: ik antwoordde “nee, wel mierentietjes” toen kinderen bij Albert Heijn vroegen of ik ‘hamsterballen’ had.

Verder dronk ik in de avond één biertje, viel ik in slaap op de bank en keek ik ‘s avonds in bed asmr-video’s.
Boodschappen Lidl
ZONDAG
Normaal ben ik op zondag aan het werk en/of lig ik te vegeteren op de bank. Dit keer niet! Ik maakte me voor het eerst sinds honderd jaar weer eens op, at mijn ontbijt bij een tankstation, speelde met hond Tara, ging naar de Luikse Markt in Elst, spotte een Alfa Giulia ? en een minibieb, wandelde in een natuurgebied, knuffelde koeien en maakte dit weekoverzicht. Dikke priem.

OpmakenSelfieOntbijten bij tankstationTara Luikse markt ElstAlfa Minibieb op straat Wandelen Kalfjes
Vorige week stonden ‘kroelen, kutdag en knijpen‘ centraal. Wil je meer zien van wat ik doe? Je vindt hier alle weekoverzichten en ik ben ook hartstikke volgbaar op Instagram en Twitter.

— Hoe was jouw week?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Van het geld dat zo’n M5 Competition kost kun je ook zo’n Giulia kopen en houd je genoeg over om je persoonlijke Wegenwacht in dienst te nemen. Veel stijlvoller. Goeie tip of goeie tip? Dacht ik ook.

  2. Wauw. Wat netjes dat jullie andermans zooi opruimen buiten. En tegelijk ook belachelijk dat mensen hun eigen zooi niet opruimen.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.