I am doing this for me • persoonlijke blogpost | freelennse
persoonlijk

i am doing this for me

Even een kleine disclaimer vooraf: ik heb echt geen idee wat ik precies met deze blogpost wil zeggen. Wat jij eraan hebt. Wat ik eraan heb. Wat ik wel weet is dat ik het voor mezelf doe. En dat ik dat wat vaker zou moeten doen. Dus als je zin hebt in een lading woordendiarree, lees dan vooral verder. Denk je nu “hè, Lenn, getsie”, doe het dan vooral niet.

Misschien had je al wel een paar keer een weekoverzicht op maandag verwacht en kwam je van een koude kermis thuis. Klopt. Sorry. Of zo. Ik heb namelijk bedacht dat ik eens wat meer dingetjes voor mezelf moet gaan doen. En met ‘voor mezelf’ bedoel ik eigenlijk vooral ‘eens niet voor een ander’. Ik denk dat ik binnenkort ook nog even een blogpost schrijf over wat dit voor freelennse.nl betekent. Het zal niet drastisch anders worden, maar wellicht is het goed voor me om het eens uit te werken. En dan kan ik het net zo goed met jullie delen – ondanks dat ik het natuurlijk uitwerkte voor mezelf. Duh.

I am doing this for me

De conclusie dat ik eens beste vrienden moest worden met mezelf, kwam vorig jaar rond dezelfde tijd. Ik ben er nog niet en het voelt heel kwetsbaar om dit toe te geven. Maar omdat ik me dus het bovenstaande voorgenomen heb, maakt het me eigenlijk niets uit wie er wat dan ook van vindt. Het leven gebeurt hoe dan ook wel. Dankzij Marnix en zijn boek Vrij leer ik mezelf aan bepaalde gedachten te (gaan) negeren. Ik moet zeggen dat dat best aardig gaat. En op (digitaal) papier weet ik ook wel hoe het allemaal werkt. Dat ik egoïstischer moet worden. Nu nog naar handelen. Tot zover mijn persoonlijke update en egoïstische gewauwel. Ha, dit is al een eerste stap in de goede richting. Dag!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  • Reply Ayla 05/04/2017 at 09:14

    Yes! Dat klinkt goed :) Egoïsme heeft een nare bijsmaak gekregen door mensen die er teveel van hebben, maar zoals met alles is het teveel-gedeelte het probleem. Egoïstisch zijn an sich is juist hartstikke gezond!

  • Reply Stella 05/04/2017 at 18:53

    You do you girl! (Stom zinnetje, moest het echt even typen. Wel lief bedoeld! <3)

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.