Zoek
Sluit dit zoekvak.
geen geluk zonder mij

zonder mij is er geen geluk

Ik ben het die jou compleet maakt, ik ben het die een lach op je gezicht tovert. Het is mijn parfum dat je het lekkerst vindt ruiken en het zijn mijn gehaktballen waar je je vingers bij aflikt. Ik maak de perfecte limonadesiroop voor je, niet te zoet en zeker niet te waterig – alhoewel je liever spa met een smaakje drinkt. Alleen ik mag jou verbeteren als je weer eens twee spreekwoorden door elkaar haalt of als je ‘als mij’ zegt. Ik ben het die de paraplu uit jouw handen grist als ik weer eens te koppig ben om er zelf een mee te nemen, want ‘wanneer regent het nou in Nederland’ en ‘zo ver is het nou ook weer niet’. Het zijn mijn handen die ‘s nachts jouw kussen stiekem onder je hoofd vandaan trekken en het zijn mijn mondhoeken die – zonder dat ik er iets tegen kan doen – omhoog krullen als jij er zachtjes om zucht. Ik ben het die zonder gezeur je sokken opruimt en ik ben het die alleen eventjes zucht als je zegt dat je weer eens je auto gaat wassen. Of nou ja, ik was het. Jij besloot anders, het is nu alleen nog mijn ego dat hier nog in gelooft.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

  1. Dit is zo raak… Exact hoe ik me voel. Mooi verwoord!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.