ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…
persoonlijk

ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…

Hé hai! Nou, ik hoop dat niet alleen ik het zie, maar ook jij. Want hallo daar en welkom op mijn totaal vernieuwde website! Aangezien ik niet alleen blogger ben, maar ook een rijpe vrouw (nee ieuw bah geintje), freelance tekstschrijver (geen geintje) en bovenal eindelijk eens een keer mijn tienerjaren begin te ontgroeien, vond ik het wel eens tijd om in ieder geval mijn plekje op het internet wat professioneler aan te pakken. Dan voel ik me er ook minder slecht over als ik de rest van mijn leven compleet in de war schop, zeg maar. In ieder geval: kijk even rond, want het is mooi en ik heb leuke dingen geschreven en ik ben trots.

(Als je het niet mooi vindt, houd dan maar gewoon wijselijk je mond. Of zeg het wel, maar calculeer dan als consequentie in dat je niet op mijn kinderfeestje mag komen. Je mag dan ook niet door mijn straatje gaan. En nee, je mag ook niet overvaren. You can’t sit with us. En zo.)

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply yvonne 25/04/2016 at 11:21

  Ubervolwassen! Mooi hoor.
  Mag ik nu op je feestje komen?

 • Reply Celine 25/04/2016 at 12:14

  Mooi! Vind je gedichten altijd zo mooi en herkenbaar ook.

  • Reply freelennse 25/04/2016 at 20:39

   Nawhhh, daar word ik echt blij van. Dank je wel!

 • Reply Olga 25/04/2016 at 12:31

  Ik vind ‘m mooi :) Je bent goedgekeurd, ook als rijpe vrouw. Iew. ;)

 • Reply Nicky 25/04/2016 at 18:40

  Het ziet er leuk uit! :)

 • Reply Fleur 25/04/2016 at 20:45

  Jaaaa! Ik vind hem mooi en héél volwassen!
  De kleuren vind ik ook ech héél jou, geniet er van!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.