Search
Close this search box.
nieuwe layout freelennse

ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…

Hé hai! Nou, ik hoop dat niet alleen ik het zie, maar ook jij. Want hallo daar en welkom op mijn totaal vernieuwde website! Aangezien ik niet alleen blogger ben, maar ook een rijpe vrouw (nee ieuw bah geintje), freelance tekstschrijver (geen geintje) en bovenal eindelijk eens een keer mijn tienerjaren begin te ontgroeien, vond ik het wel eens tijd om in ieder geval mijn plekje op het internet wat professioneler aan te pakken. Dan voel ik me er ook minder slecht over als ik de rest van mijn leven compleet in de war schop, zeg maar. In ieder geval: kijk even rond, want het is mooi en ik heb leuke dingen geschreven en ik ben trots.

(Als je het niet mooi vindt, houd dan maar gewoon wijselijk je mond. Of zeg het wel, maar calculeer dan als consequentie in dat je niet op mijn kinderfeestje mag komen. Je mag dan ook niet door mijn straatje gaan. En nee, je mag ook niet overvaren. You can’t sit with us. En zo.)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Ubervolwassen! Mooi hoor.
    Mag ik nu op je feestje komen?

  2. Mooi! Vind je gedichten altijd zo mooi en herkenbaar ook.

  3. Jaaaa! Ik vind hem mooi en héél volwassen!
    De kleuren vind ik ook ech héél jou, geniet er van!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.