Zoek
Sluit dit zoekvak.
vreeswijk

vul hier een walgelijke “home-quote” in

Walgelijke home-quote


Wat een pracht. Ik vind het serieus een voorrecht om hier elke dag rond te mogen lopen. De wereld blijft me verbazen met haar praal. Mooi hè, het leven?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Ik ben hier voor het eerst, maar moest zo lachen om je titel! Gisteren naar het Tuincentrum geweest en de walgelijke hometeksten zijn niet aan te slepen daar! :-)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.