Zoek
Sluit dit zoekvak.
zonsopkomst

het is een kwestie van durven

het is een kwestie van durven

Life is like a great sunrise • • Als ik denk dat er een mooie zonsopgang te zien is, loop ik altijd even een stukje om om te kijken of ik gelijk heb. Vanmorgen had ik dat. Zo is het ook met het leven. Denk je dat je ergens anders – in de breedste zin van het woord – iets mooiers tegenkomt, ga daar dan heen. Het is een kwestie van durven…

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.