Het is een kwestie van durven • foto | tekstschrijver Nieuwegein
fotografisch geheugen

het is een kwestie van durven

het is een kwestie van durven

Life is like a great sunrise • • Als ik denk dat er een mooie zonsopgang te zien is, loop ik altijd even een stukje om om te kijken of ik gelijk heb. Vanmorgen had ik dat. Zo is het ook met het leven. Denk je dat je ergens anders – in de breedste zin van het woord – iets mooiers tegenkomt, ga daar dan heen. Het is een kwestie van durven…

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Valerie Michelle 02/04/2016 at 09:31

  Prachtige foto! Ik maak bijna nooit bewust een zonsopgang mee bedenk ik me nu..

  • Reply freelennse 02/04/2016 at 18:46

   Zonde! Het is echt puur geluk. :-) Dank je wel voor je compliment!

 • Reply VeerlePlume 02/04/2016 at 11:11

  Heel mooi!

 • Reply ice pandora 03/04/2016 at 18:24

  Heerlijk een straal zonneschijn hoor! Xx Ice Pandora

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.