the fouter the better
tips

the fouter the better

Ik ben groot fan van lelijke dingen. Dingen die mooi zijn van lelijkheid, daar word ik gewoon instant blij van. En als er dan ook nog geniale breinen achter zitten, dan ben ik hooked. (Ik ben dus zo van mijn apropos, dat ik random Engelse (en zelfs Latijnse) woorden in mijn tekst knikker.)

Je brandde natuurlijk van nieuwsgierigheid, dus dat je op ‘lees meer’ hebt geklikt is hartstikke slim van je. Om je maar meteen te verlossen, ik wil je graag meer vertellen (laten zien vooral) over fouteskipakken.nl.

Mocht je er nou geen een willen hebben om hoe ze eruitzien, bestel er dan één vanwege de magnifieke beschrijvingen. En als de komende voorbeelden je niet over de streep trekken, laat je dan overhalen door dit grandioze filmpje.

Skipak vlinderdas
Skipak dit kan niet
Skipak grafiek

O ja, de hartelijke groeten uit Tirol. Ik krijg trouwens niet betaald voor deze blogpost (wat natuurlijk slecht nieuws is voor mij, want hallo, gratis reclame maken, wie doet dat tegenwoordig nou nog, you scratch my back, I scratch yours of zo was het toch?), maar ik heb wel iets anders voor elkaar gekregen en dat is namelijk dat jullie lekker korting kunnen scoren. Lekker, hè. Mocht je wintersport toch net wat duurder uitvallen dan verwacht of wil je het gewoon lekker warm willen hebben met carnaval, scoor dan je foute skipak met 10 procent korting! Surf (ski haaahaa) naar fouteskipakken.nl, zoek daar je parel uit en vul bij de kassa de kortingscode ‘skilennse’ in. Zonder de haakjes wel. Doe dit voor 1 maart 2016, anders pis je naast de pot.

fouteskipakken1

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Mariska 31/01/2016 at 16:32

  Hilarische post! Geniale foto :D

 • Reply Reshma 31/01/2016 at 16:35

  haha, je schrijft zo leuk! Geniaal gewoon.

 • Reply yvonne 31/01/2016 at 16:49

  Ik wil er gewoon een hebben door jou ;-p

  • Reply freelennse 31/01/2016 at 17:16

   Nou, je weet waar je ze kan bestellen! ;-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.