Zoek
Sluit dit zoekvak.
Stiekem toch een goed voornemen

stiekem toch een goed voornemen

Ondanks dat ik al vaker heb gezegd dat ik niet aan goede voornemens doe, heb ik er stiekem toch wel eentje. Of eigenlijk vijftig. New year, new me en zo weet je wel. 

Ik snap dat dit mijn geloofwaardigheid niet ten goede komt. Maar eh ja, ik neem mezelf al niet eens serieus, dus waarom zouden jullie dat wel doen? In ieder geval ga ik jullie niet beloven dat ik meer ga schrijven. Hoewel er wel een verband is tussen het goede voornemen en meer bloggen. Hebben jullie al door dat ik dit veel ingewikkelder maak dan het is?

Dit jaar doe ik mee aan een challenge van Goodreads! Ik heb mezelf voorgenomen om 50 boeken te lezen in 2016. Ja, precies, da’s bijna elke week een boek. En aangezien ik nogal van ‘alles of niets’ ben, heb ik het eerste weekend van dit jaar al twee boeken gelezen. Dat worden veuuuuul boekrecensies op freelennse.nl, kinders!

Heb je nog boekaanraders voor me? Laat het me weten, is goed voor je aantal karmapunten.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Tof! Ga je je goodreads-link delen? Ik heb net een e-reader besteld dus hopelijk wordt 2016 ook voor mij een goed leesjaar :)

  2. Haha, heerlijk. Goede voornemens en moeilijk doen erover.. so me. Die boeken challenge doe ik ook. 52 boeken om precies te zijn. Zelfde motto; alles of niets. We zullen wel zien waar het schip strandt ;-)!
    Succes in ieder geval. Wat vind jij fijne genres? Ik wil best tips geven, maar wanneer je voorkeur hebt voor thriller en ik kom met slap romangelul dan raken we de plank dus helemaal mis ;-P.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.