Zoek
Sluit dit zoekvak.
dat je me alles over jou vertelt

dat je me alles over jou vertelt

“Ik ken weinig mensen die zo laconiek zijn als jij. Je bent een mysterie voor me. Elke vraag die ik je stel, beantwoord je met enthousiasme, maar er komt nooit een vraag terug. Ik snap dat niet”, zei hij. Hij liet een veelbetekenende stilte vallen en keek me recht in mijn ogen aan. Zijn linkerwenkbrauw trok hij iets op toen ik na een paar seconden nog steeds niets had gezegd. Om wat tijd te winnen nam ik een slok van mijn verse muntthee met precies genoeg honing, zoals hij dat altijd perfect wist klaar te maken. Eindelijk begon ik te praten. “Je begrijpt het niet. Ik wil dat je me alles over jou vertelt. Dat je urenlang doorgaat over welke sokken je het liefst draagt, hoe je je koffie drinkt en over je eerste jeugdherinnering. Van hoe kwaad je kan worden om iets kleins tot aan je grootste passie. Ik wil alles over je weten, ik heb het je alleen nooit durven vragen.” Een flauwe glimlach tekende zijn gezicht. “Ik lust geen koffie.”

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.