Zoek
Sluit dit zoekvak.

alles waar ik van droomde

Als de alcohol langzaam uit mijn hoofd trekt, zie ik dat hij naast me ligt. Zijn ogen tot spleetjes geknepen, zijn mondhoeken omhoog gekruld. Hij lijkt blij te zijn. En als hij blij is, ben ik dat ook. Ik ken hem nog maar net, maar hij heeft keihard mijn ziel gekust. Deze man is alles. Alles waar ik ooit van droomde en zelfs alles waar ik nog nooit van gedroomd had, maar waar ik nu al zielsveel van houd. Het is eng om toe te geven. Niet per se omdat ik bang ben dat hij schrikt van mijn gevoel voor hem, maar vooral omdat ik bang ben dat ik bang word. Even lag ik te kijken naar hoe hij slaapt. Zo tevreden en onschuldig. Hij onderbreekt mijn gestaar door zich om te draaien. Zijn hand grijpt naar mijn hoofd en daarmee heeft de realiteit mij weer in zijn greep. Zijn trouwring blinkt in het ochtendlicht.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.