Zoek
Sluit dit zoekvak.

van die tekenen van bovenaf

Soms twijfel je ergens over. In mijn geval is dat vaak, want ik ben een Weegschaal, dus het maken van keuzes is voor mij niet echt een kernkwaliteit. Gelukkig zijn er dan ineens van die tekenen van bovenaf.

Niet alleen het maken van keuzes is geen favoriet van me. Ook lichaamsbeweging in de vorm van een intense sport (denk daarbij aan elke vorm van lichaamsbeweging, afgezien van wandelen) is niet zo aan mij besteed. Mijn conditie is beneden alle peil, een rood gezicht staat me gewoon niet zo goed en ik vind zweet ook maar zo-zo. Maar ja, als je net zo veel en net zo smerig eet als ik, dan moet je af en toe toch een beetje boter bij de vis doen. Zo gezegd, zo gedaan. In plaats van mijn scooter aan te zwengelen om naar mijn werk te racen, rolde ik in de volste overtuiging mijn fiets naar buiten. Toen ik na vijf meter lucht hoorde ontsnappen uit beide fietsbanden, wist ik het weer: bewegen is slecht voor lichaam en geest.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Whahaha! Amen!
    Dus je bent omgedraaid en hebt je scooter weer gepakt?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.