Tekenen van bovenaf, ik luister ernaar! - freelennse
hersenscheten

van die tekenen van bovenaf

Soms twijfel je ergens over. In mijn geval is dat vaak, want ik ben een Weegschaal, dus het maken van keuzes is voor mij niet echt een kernkwaliteit. Gelukkig zijn er dan ineens van die tekenen van bovenaf.

Niet alleen het maken van keuzes is geen favoriet van me. Ook lichaamsbeweging in de vorm van een intense sport (denk daarbij aan elke vorm van lichaamsbeweging, afgezien van wandelen) is niet zo aan mij besteed. Mijn conditie is beneden alle peil, een rood gezicht staat me gewoon niet zo goed en ik vind zweet ook maar zo-zo. Maar ja, als je net zo veel en net zo smerig eet als ik, dan moet je af en toe toch een beetje boter bij de vis doen. Zo gezegd, zo gedaan. In plaats van mijn scooter aan te zwengelen om naar mijn werk te racen, rolde ik in de volste overtuiging mijn fiets naar buiten. Toen ik na vijf meter lucht hoorde ontsnappen uit beide fietsbanden, wist ik het weer: bewegen is slecht voor lichaam en geest.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply yvonne 17/08/2015 at 06:27

  Whahaha! Amen!
  Dus je bent omgedraaid en hebt je scooter weer gepakt?

 • Reply Sax and the Pretty 17/08/2015 at 11:57

  Ja, het bestaat niet dat dit een hobby kan zijn.

 • Reply Esmée 17/08/2015 at 13:10

  haha geweldig!
  ik ben ook een weegschaal en herken het twijfelen heel erg!

 • Reply Charlotte 18/08/2015 at 08:57

  Heel leuk geschreven!

 • Reply Daphne 20/08/2015 at 19:07

  ‘ik vind zweet ook maar zo-zo’

  hahaha

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.