Zoek
Sluit dit zoekvak.

lenzen voor je smartphone

In veel gevallen geldt: geef me een nieuwe gadget en aan mij heb je geen kind meer. Ik kom er heel openlijk voor uit dat ik een gadgetsnob ben. En aangezien ik nu lensjes voor mijn iPhone heb, leek het me enig om jullie eens even lekker jaloers te maken.

muvit photo lens set

Tada! Dit is de set. Komt binnen in een mooi en stevig etuitje, wat op zich heel handig is als je je bedenkt dat dit in een veel te volle vrouwentas wordt gesmeten. Ik bedoel, werp een blik in mijn tas en je vindt een paar pakjes sigaretten, zestien aanstekers, vijf brillen, een powerbank, een familievoorraad kauwgom en veel meer. Interesseert jullie natuurlijk vrij weinig, snap ik.

De Muvit Professional Photo-art Lens Set (ik vind dat een hele mond vol) bestaat uit vier lenzen. Een fish-eye, een wide angle, een circle polarizer en een macro. Vooral macro en fish-eye vind ik heel tof! Deze twee foto’s heb ik met die lenzen gemaakt. De kwaliteit is beter als je de foto’s niet verkleint, zoals ik nu wel heb gedaan. (Ik zal uiteraard meer foto’s gaan maken met deze lenzen. Mocht je meer willen zien, volg me dan gerust op Instagram.)
fish eye en macro

De polarizer is ook een fijne! Het maakt het beeld veel rustiger, zoals je op deze foto’s kan zien. Op de linkerfoto heb ik de lens niet gebruikt en zie je veel weerkaatsing in het blad. Bij de foto rechts heb ik de lens wél gebruikt en je ziet dat het beeld rustiger is. Deze lens lijkt me ideaal als je foto’s gaat maken van water.
polarizer lens

Blijft er nog één lens over: de groothoeklens. Onderstaande foto’s zijn allebei vanaf dezelfde plek gemaakt. Mogen jullie raden welke met de groothoeklens gemaakt is. Ik geef één hint: het is niet rechts.
wide angle

Ik ben helemaal fan van deze set! Eerst was ik een beetje aan het puzzelen hoe ik het precies op mijn iPhone moest bevestigen. Ik heb een telefoonhoesje om mijn iPhone, want motorisch gestoord. Voor het beste resultaat haal je het hoesje er wel even vanaf. Verder is het echt heel simpel in gebruik. Ik vond het wel een nadeel dat de clip waarmee je de lens bevestigt snel verschuift, maar aan de andere kant vind ik het ook wel fijn dat je het zo snel op je iPhone zet en het er ook net zo snel weer afhaalt. Ik twijfel nog wel om zo snel mogelijk een nieuwe iPhone te halen, want deze zit constant vol. Mocht jij dat probleem ook herkennen en geen Apple hebben, dan kan je natuurlijk een geheugenkaart bestellen.

Oh, en wil je voorkomen dat je met een tang en een theedoek aan de slag moet? Kijk dan even goed welke lenzen je op elkaar draait, want als je twee verkeerde lenzen op elkaar zet, krijg je ze nog amper los. Het heeft me bloed, zweet en voornamelijk tranen gekost om ze los te krijgen zonder ze te beschadigen. Meestal ben ik groot fan van trial-and-error, maar dat pakte in dit geval aanzienlijk minder goed uit dan gehoopt.

Ik heb de Muvit Photo Lens Set uitgezocht op Smartphonehoesjes.nl.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

  1. Oeh dit is een leuke set zeg! Erg leuk voor het maken van foto’s op een feestje :)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.