Zoek
Sluit dit zoekvak.
Geen gezeur, meer wijn

geen gezeur, meer wijn

Geen gezeur, meer wijn

Geen gezeur, meer wijn bestaat uit verhalen van Anna (42), Caro (40) en Esmee (40). Deze vrouwen ontmoetten elkaar tijdens hun studententijd en hebben elkaar nooit meer losgelaten. Ze zijn helemaal elkaars type en hebben in de loop der jaren schitterende verhalen meegemaakt en uiteindelijk gebundeld in een boek. Kenmerken van de vrouwen: gehaast, hoge hakken, niet te serieus, altijd in voor ‘nog een wijntje’ en blijvers op feestjes. Na verloop van tijd zijn hun levens veranderd en ze zien elkaar minder. Een goede reden om te gaan schrijven over hun scheiding, internetdaten, brutale kinderen, carrièrestress en te weinig seks. Vandaar: geen gezeur, meer wijn!

Wat vind ik van Geen gezeur, meer wijn?

Boek naar mijn hart. Zeker geen literair hoogstandje, maar het is uiterst vermakelijk. Ik heb Geen gezeur, meer wijn snel uitgelezen. Het is al geen heel dikke pil, maar als je eenmaal begonnen bent, wil je het ook niet meer wegleggen. Het doet me erg denken aan Sex and the City en ik houd daarvan. Ik ga gewoon heel eerlijk toegeven dat het heerlijk is om te lezen dat andere mensen het ook niet altijd leuk hebben, dat relaties bij hen ook mislukken en dat ook zij stress hebben. En aangezien ik dol ben op mensen met veel te veel zelfspot, goede humor en stiekem een beetje gemengde gevoelens bij kinderen, kon ik mijn geluk niet op met Geen gezeur, meer wijn.

Ondanks mijn positieve woorden, waardeer ik dit boek met een 7. Het is namelijk wel echt een heel simpel boekje dat je eigenlijk gewoon in een uur op het strand zou moeten lezen met een cocktail in je hand en je hersenactiviteit op nul.

♥ Waardering: 7.

Mieke Kosters & Yvanka van der Zwaan – Geen gezeur, meer wijn!
The House of Books / 2015 / 9789044347487
Geen gezeur, meer wijn! is bij Bol.com te koop voor €14,99.

 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.