Zoek
Sluit dit zoekvak.
dingen die je denkt als je bij de kaakchirurg vandaan komt

dingen die je denkt als je bij de kaakchirurg vandaan komt

Dat ik veel denk is inmiddels wel algemeen bekend. Ik merk soms (vaak) dat mensen mijn hersenspinsels niet helemaal kunnen volgen, dus ik heb de gelegenheid aangegrepen en genoteerd wat ik allemaal dacht toen ik de slachtkamer van de kaakchirurg verliet.

• Wanneer kan ik weer slikken?
• Wat zal ik gaan eten zodra ik dat weer kan?
• Hoe lang zal het duren voordat ik mijn vuist weer in mijn mond kan stoppen?
• Waarom is dat koelelement zo snel niet meer koud?
• Wat zou het lekker zijn om nu patat met gyros en knoflooksaus te eten…
• Hoe relaxed moet het voor mijn omgeving zijn dat ik nu veel minder praat
• Kan ik al roken?
• Deze hechtingen kan ik er prima zelf uittrekken
• O nee, er zitten nog knoopjes in (trial and error)
• Hoe lelijk en opgezwollen zal ik morgen zijn?
• Heb ik wel goede make-up om die bloeduitstortingen te verbergen?
• Mag ik al naar bed?
• Shit, ze stellen bij de apotheek altijd vet veel vragen die ik dus allemaal niet kan beantwoorden, behalve met een knikje of hoofdschudden
• Ja, dit is precies zo a-relaxed als ik van tevoren had gedacht
• Hoera! Ik heb nu nog exact nul verstandskiezen, dus ik hoef als het goed is nooit meer naar de kaakchirurg!

Ik hoop dat jullie waarderen dat ik dit allemaal neergepend heb toen ik met twee koelelementen op mijn wangen de deur uit liep en dus met een pen in mijn mond in mijn boekje over de nazorg heb moeten schrijven. Virtuele schouderklopjes worden gewaardeerd.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. Wat je allemaal niet over hebt voor een blogpost… Haha.
    Nee grapje. gaat het al wat beter?

  2. En dan zijn er nog tig miljoen dingen waar je juist niet aan denkt en die je gaandeweg ervaart. Dat het fysiek onmogelijk is om bij de poelier kippendijtjes te bestellen, omdat dat door de verdoving dan klinkt als kiffefwijfjes.

  3. Haha sterkte! Ja, hechtingen zijn enorm kut. Had er ook nogal wat in mijn arm een tijd terug. Sommigen leken er zo uit te kunnen op een gegeven moment -maar toen zat er idd zo’n knoopje in…

  4. Ik dacht alleen maar: nu heb ik een goed excuus om heel veel ijsjes te eten. Vooral waterijsjes. Maar daar is het nu wel koud voor.

  5. Dit is precies wat ik nodig had! Ben woensdag bij de kaakchirurg geweest. Wat je schrijft klopt precies. Behalve het roken, ik rook namelijk niet. En ik heb nog twee verstandskiezen die er nog uit moeten :(

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.