Dingen die je denkt als je bij de kaakchirurg vandaan komt • freelennse
hersenscheten

dingen die je denkt als je bij de kaakchirurg vandaan komt

Dat ik veel denk is inmiddels wel algemeen bekend. Ik merk soms (vaak) dat mensen mijn hersenspinsels niet helemaal kunnen volgen, dus ik heb de gelegenheid aangegrepen en genoteerd wat ik allemaal dacht toen ik de slachtkamer van de kaakchirurg verliet.

• Wanneer kan ik weer slikken?
• Wat zal ik gaan eten zodra ik dat weer kan?
• Hoe lang zal het duren voordat ik mijn vuist weer in mijn mond kan stoppen?
• Waarom is dat koelelement zo snel niet meer koud?
• Wat zou het lekker zijn om nu patat met gyros en knoflooksaus te eten…
• Hoe relaxed moet het voor mijn omgeving zijn dat ik nu veel minder praat
• Kan ik al roken?
• Deze hechtingen kan ik er prima zelf uittrekken
• O nee, er zitten nog knoopjes in (trial and error)
• Hoe lelijk en opgezwollen zal ik morgen zijn?
• Heb ik wel goede make-up om die bloeduitstortingen te verbergen?
• Mag ik al naar bed?
• Shit, ze stellen bij de apotheek altijd vet veel vragen die ik dus allemaal niet kan beantwoorden, behalve met een knikje of hoofdschudden
• Ja, dit is precies zo a-relaxed als ik van tevoren had gedacht
• Hoera! Ik heb nu nog exact nul verstandskiezen, dus ik hoef als het goed is nooit meer naar de kaakchirurg!

Ik hoop dat jullie waarderen dat ik dit allemaal neergepend heb toen ik met twee koelelementen op mijn wangen de deur uit liep en dus met een pen in mijn mond in mijn boekje over de nazorg heb moeten schrijven. Virtuele schouderklopjes worden gewaardeerd.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply Anieke 11/02/2015 at 10:42

  Wat je allemaal niet over hebt voor een blogpost… Haha.
  Nee grapje. gaat het al wat beter?

 • Reply Carlijn 11/02/2015 at 14:41

  Kun jij je vuist in je mond stoppen? Haha awesome!

 • Reply Laura 11/02/2015 at 15:25

  En dan zijn er nog tig miljoen dingen waar je juist niet aan denkt en die je gaandeweg ervaart. Dat het fysiek onmogelijk is om bij de poelier kippendijtjes te bestellen, omdat dat door de verdoving dan klinkt als kiffefwijfjes.

 • Reply Daan 11/02/2015 at 23:23

  Haha sterkte! Ja, hechtingen zijn enorm kut. Had er ook nogal wat in mijn arm een tijd terug. Sommigen leken er zo uit te kunnen op een gegeven moment -maar toen zat er idd zo’n knoopje in…

 • Reply Fernanda 12/02/2015 at 00:02

  *geeft schouderklopje*

 • Reply Mylène 12/02/2015 at 00:14

  Ik dacht alleen maar: nu heb ik een goed excuus om heel veel ijsjes te eten. Vooral waterijsjes. Maar daar is het nu wel koud voor.

 • Reply Tamarah 13/02/2015 at 09:07

  Dit is precies wat ik nodig had! Ben woensdag bij de kaakchirurg geweest. Wat je schrijft klopt precies. Behalve het roken, ik rook namelijk niet. En ik heb nog twee verstandskiezen die er nog uit moeten :(

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.