alles wat je wil weten over statistieken -
hersenscheten

alles wat je wil weten over statistieken

Het is fijn als mensen je gewoon volstoppen met informatie, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Daarom lees je na de klik alles wat je wil weten over statistieken. Zonder enige moeite! Tenzij je het een klus van jewelste vindt om nu te klikken.

Altijd als ik in de tram zit, luister ik eigenlijk heel banaal iedereen af. Zodra ik een woord heb gehoord dat ik interessant vind, spits ik mijn oren. Ik kon dan ook mijn geluk niet op toen ik een jongeman meerdere malen ‘statistisch’ hoorde zeggen. Mijn ogen zochten de bijbehorende persoon en ik vond hem al snel. Hij zat samen met een meisje schuin tegenover me. In eerste instantie leek het te gaan om een spannend gesprek. De jongeman sprak over chemie en ik, een zoetsappig meisje, dacht uiteraard meteen aan de liefde. Chemie is voor mij vooral dat schokje dat door je heengaat als je een aantrekkelijk iemand net even iets te lang aankijkt. Voor hem was het vooral scheikunde, zo bleek. Het meisje gaapte toen hij voor de veertiende keer in dertig seconden scheikundig vakjargon, ook wel wartaal genoemd, uitsloeg. Ondertussen probeerde ik statistisch te bekijken hoe veel ik snapte van zijn verhaal. Ik kwam uit op precies nul procent.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.