drie fijne dingen aan de winter - freelennse
hersenscheten

drie fijne dingen aan de winter

Skipak

Yes! Het is weer winter! Nog niet officieel, maar we hebben wel al te kampen met uren vertraging met het openbaar vervoer, bevroren vingers en je iPhone niet kunnen gebruiken omdat het ding reageert op lichaamswarmte die je dus niet hebt. Maar ik heb gelukkig ook drie fijne dingen aan de winter ontdekt. En nee, daar valt het maken van een romantische sneeuwwandeling absoluut niet onder. Wat dan wel?

Nou, dit:
• Haren wassen is in de winter zo overrated. Als het niet zit of baggervet is, zet je gewoon je muts op. Helemaal hip ook.
• Je hoeft je in de verste verte ook geen zorgen maken om wat je aantrekt als je een lange winterjas hebt. Je trekt gewoon een warme trui uit de kast, je totaal aseksuele thermolegging aan, samen met je dikste en tevens lelijkste sokken en je maakt het af met je uGGs. Helemaal good to go!
• Zit er weer zo’n felrode en fiere puist op je kin te shinen? No biggie, er is niemand die hem ziet. Je doet gewoon een enorme sjaal om die tot aan je neus komt. Overigens is dat ook handig als je intens dode haarpunten hebt, want die prop je ook gewoon in je sjaal.

Happy winter, folks!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply Dina 07/12/2014 at 07:09

  Drie hoeraatjes voor de winter! HOERAAAA.

 • Reply Anniek 07/12/2014 at 07:39

  Haha, heerlijk, die winter zo te horen! Allemaal goed en wel, maar toch ben ik iets meer een herfst- en lentetype, ik ben niet zo van het helemaal verkleumen terwijl ik elke ochtend staat te wachten op de trein :)

  • Reply freelennse 07/12/2014 at 09:34

   Zo’n fout skipak is heerlijk warm, hoor! En je valt lekker op.

 • Reply Sylvana 07/12/2014 at 18:34

  Haha, super leuk artikel!

 • Reply Jolien 07/12/2014 at 22:08

  Wauw, mooie #ootd!

  • Reply freelennse 07/12/2014 at 23:20

   Stay tuned, want meer over dat kekke pak lees je binnenkort op mijn blog! :-)

 • Reply Rosa 08/12/2014 at 09:30

  Je bent vergeten te noemen hoe heerlijk het is om een lekker geurkaarsje aan te steken en dan op de bank te gaan hangen met een dekentje en een kop thee.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.