Zoek
Sluit dit zoekvak.
Skipak

drie fijne dingen aan de winter

Skipak

Yes! Het is weer winter! Nog niet officieel, maar we hebben wel al te kampen met uren vertraging met het openbaar vervoer, bevroren vingers en je iPhone niet kunnen gebruiken omdat het ding reageert op lichaamswarmte die je dus niet hebt. Maar ik heb gelukkig ook drie fijne dingen aan de winter ontdekt. En nee, daar valt het maken van een romantische sneeuwwandeling absoluut niet onder. Wat dan wel?

Nou, dit:
• Haren wassen is in de winter zo overrated. Als het niet zit of baggervet is, zet je gewoon je muts op. Helemaal hip ook.
• Je hoeft je in de verste verte ook geen zorgen maken om wat je aantrekt als je een lange winterjas hebt. Je trekt gewoon een warme trui uit de kast, je totaal aseksuele thermolegging aan, samen met je dikste en tevens lelijkste sokken en je maakt het af met je uGGs. Helemaal good to go!
• Zit er weer zo’n felrode en fiere puist op je kin te shinen? No biggie, er is niemand die hem ziet. Je doet gewoon een enorme sjaal om die tot aan je neus komt. Overigens is dat ook handig als je intens dode haarpunten hebt, want die prop je ook gewoon in je sjaal.

Happy winter, folks!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Haha, heerlijk, die winter zo te horen! Allemaal goed en wel, maar toch ben ik iets meer een herfst- en lentetype, ik ben niet zo van het helemaal verkleumen terwijl ik elke ochtend staat te wachten op de trein :)

  2. Je bent vergeten te noemen hoe heerlijk het is om een lekker geurkaarsje aan te steken en dan op de bank te gaan hangen met een dekentje en een kop thee.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.