Zoek
Sluit dit zoekvak.

hiephoi, ik ben jarig!

416919_437434636293655_906481069_n
… en ik ben nog net zo kinderlijk enthousiast als op de foto hierboven.

Vorig jaar barstte ik al in huilen uit omdat ik bijna 30 werd, maar dat komt natuurlijk steeds dichterbij. Vandaag mag ik al 23 kaarsjes uitblazen. En ik vind dat nogal een opgave, zo op mijn oude dag. Heeft iemand suggesties wat ik op mijn ouwelullendagen moet doen? Geraniums kunnen jullie trouwens gewoon naar mijn huis sturen. Ik zal goed voor ze zorgen! X

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.