Zoek
Sluit dit zoekvak.

meezingzondag

Because it’s my heart that’s been missing you
And it’s the heart I need to listen to

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. OMG, ik kan niet bedenken waarom ik dit liedje nooit eerder heb gehoord! Wat een onwijs tof liedje!

  2. Jaaa meezingen! Ik heb deze band live zien spelen bij Paaspop, was zo leuk. Toen heb ik met mijn vriendinnen ook hard staan meebleren, haha ;-)

  3. Dat liedje is zo prachtig :) Ik heb hem zelf live meegemaakt op Pinkpop, stond helemaal vooraan en wauw! Wat een show geeft Chef’ Special. Was echt top, als laatste was dit nummer aan de beurt en toen ze het podium afgingen zong het hele publiek nog een paar minuten door, op het scherm kon je ze vanachter het podium zien glunderen haha :)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.