Zoek
Sluit dit zoekvak.

hoi, ik ben de nieuwe Peter R. de Vries

MjAxMy01NjEwNGQwYmJkNmI0NWU3

Wanneer heb jij je voor het laatst een echte badass gevoeld? Dit gevoel nam bij mij namelijk afgelopen zondag de overhand en ik voel het nog steeds. Echt, ik ben de biggest daredevil in town.

Wat ik dan gedaan heb? Ik was van plan om dit middels een diepe plottwist te vertellen, maar ik ben zo enthousiast dat ik niet anders kan dan er bijna meteen mee voor de draad te komen. Ik heb me ingeschreven voor een nieuwe opleiding. Jongens, ik ga Criminologie studeren! Oké, ik geef toe, het is een thuisstudie van een jaar, maar ik vind het helemaal de bom.

Binnenkort shine ik dus dik op jullie tv. In een serie als Lie to Me, in Goede Tijden, Slechte Tijden, bij Opsporing Verzocht of natuurlijk gewoon in mijn eigen show a la Peter R. de Vries. Stay tuned!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.