hoi, ik ben de nieuwe Peter R. de Vries
hersenscheten

hoi, ik ben de nieuwe Peter R. de Vries

MjAxMy01NjEwNGQwYmJkNmI0NWU3

Wanneer heb jij je voor het laatst een echte badass gevoeld? Dit gevoel nam bij mij namelijk afgelopen zondag de overhand en ik voel het nog steeds. Echt, ik ben de biggest daredevil in town.

Wat ik dan gedaan heb? Ik was van plan om dit middels een diepe plottwist te vertellen, maar ik ben zo enthousiast dat ik niet anders kan dan er bijna meteen mee voor de draad te komen. Ik heb me ingeschreven voor een nieuwe opleiding. Jongens, ik ga Criminologie studeren! Oké, ik geef toe, het is een thuisstudie van een jaar, maar ik vind het helemaal de bom.

Binnenkort shine ik dus dik op jullie tv. In een serie als Lie to Me, in Goede Tijden, Slechte Tijden, bij Opsporing Verzocht of natuurlijk gewoon in mijn eigen show a la Peter R. de Vries. Stay tuned!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply Lieke 02/09/2014 at 10:09

  Wow, dat klinkt echt wel super vet zeg :D Ik zie je over een jaar op tv :p

 • Reply Jenny 02/09/2014 at 14:56

  Criminologie in GTST? hihi wat wordt je dan?

 • Reply Bianca 02/09/2014 at 19:02

  haha leuk! Wie weet zien we je over een paar jaar op tv!

 • Reply Carlijn 02/09/2014 at 19:38

  Wat gaaf! Heeft Lie to me je geïnspireerd? Ik ben het door jou gaan kijken haha

  • Reply freelennse 02/09/2014 at 21:50

   Niet eens! Ik vind dit al heel lang heel interessant. Wat vind je van de serie?

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.