Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verrassing!

Men zegt toch wel eens dat je iets pas mist, als je het kwijt bent? Daarom ben ik even een maandje (‘even’, ha-ha) van het toneel verdwenen. Ik hoop dat jullie me niet te erg gemist hebben, maar aangezien ik geen liefdes- en/of dreigbrieven heb gekregen, ga ik er vanuit dat het best meevalt. Na de klik kunnen jullie mijn nederige excuus lezen en ik laat je ook zien waar ik dan zo druk mee was.

Sorry, luitjes. Mijn plotselinge verdwijning heeft natuurlijk helemaal niets te maken met dat ik even niet wist waarover ik schrijven moest. Of misschien wel. Maar ik was toevallig wel ook echt heel druk. Ik had namelijk vakantie. Oké, ik had maar twee weken vakantie, maar je hebt natuurlijk een week nodig om je daarop voor te bereiden (wat ga je toch doen met al die vrije tijd?!) en een week om weer bij te komen van de keiharde realiteit van het normale leven.

In mijn vakantie moest ik namelijk ook allemaal dingen doen ‘die er anders niet van komen’. Bijvoorbeeld na een jaar weer naar de kapper, waar je dan drie uur vastgeroest zit aan een oncomfortabele stoel, maar waar je wel een heerlijke hoofdmassage krijgt. En dat je dan vol trots je “gelukkig nieuw haar!” (barf) moet showen aan iedereen die wil, maar dat niemand ziet dat er ook maar iets aan je haar gedaan is. En bijvoorbeeld mijn scooter wegbrengen voor een servicebeurt, om vervolgens bijna een buikschuiver te maken omdat ze zijn vergeten je gashendel weer vast te zetten. Of dat je even naar de Gay Parade gaat, maar dan ineens op de gevoelige plaat wordt vastgelegd als je even een intiem onderonsje hebt met Spiderman. Ja, jongens, strange things happen als je even bent verdwenen van het wereldwijde web. In ieder geval, ik wilde eigenlijk alleen maar even sorry zeggen en mijn terugkomst aankondigen. Dus, sorry en hoi!

10543599_712672482103201_9095405609268596676_n

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.