Verrassing!
persoonlijk

Verrassing!

Men zegt toch wel eens dat je iets pas mist, als je het kwijt bent? Daarom ben ik even een maandje (‘even’, ha-ha) van het toneel verdwenen. Ik hoop dat jullie me niet te erg gemist hebben, maar aangezien ik geen liefdes- en/of dreigbrieven heb gekregen, ga ik er vanuit dat het best meevalt. Na de klik kunnen jullie mijn nederige excuus lezen en ik laat je ook zien waar ik dan zo druk mee was.

Sorry, luitjes. Mijn plotselinge verdwijning heeft natuurlijk helemaal niets te maken met dat ik even niet wist waarover ik schrijven moest. Of misschien wel. Maar ik was toevallig wel ook echt heel druk. Ik had namelijk vakantie. Oké, ik had maar twee weken vakantie, maar je hebt natuurlijk een week nodig om je daarop voor te bereiden (wat ga je toch doen met al die vrije tijd?!) en een week om weer bij te komen van de keiharde realiteit van het normale leven.

In mijn vakantie moest ik namelijk ook allemaal dingen doen ‘die er anders niet van komen’. Bijvoorbeeld na een jaar weer naar de kapper, waar je dan drie uur vastgeroest zit aan een oncomfortabele stoel, maar waar je wel een heerlijke hoofdmassage krijgt. En dat je dan vol trots je “gelukkig nieuw haar!” (barf) moet showen aan iedereen die wil, maar dat niemand ziet dat er ook maar iets aan je haar gedaan is. En bijvoorbeeld mijn scooter wegbrengen voor een servicebeurt, om vervolgens bijna een buikschuiver te maken omdat ze zijn vergeten je gashendel weer vast te zetten. Of dat je even naar de Gay Parade gaat, maar dan ineens op de gevoelige plaat wordt vastgelegd als je even een intiem onderonsje hebt met Spiderman. Ja, jongens, strange things happen als je even bent verdwenen van het wereldwijde web. In ieder geval, ik wilde eigenlijk alleen maar even sorry zeggen en mijn terugkomst aankondigen. Dus, sorry en hoi!

10543599_712672482103201_9095405609268596676_n

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply Jill 17/08/2014 at 17:46

  Hahahaha, fijn dat weer terug bent met je geweldige schrijfstijl. <3

  • Reply Jill 17/08/2014 at 17:47

   Mocrogirl-feeling, je*

   • Reply freelennse 17/08/2014 at 17:48

    Hahaha, thanks. Feels good to be back!

 • Reply Lauradenkt 18/08/2014 at 21:31

  Love the picture! (en de rok, wat hebben wij omnibloggers toch een goede smaak)

  • Reply freelennse 18/08/2014 at 21:41

   Hahaha, iedereen haat die rok. Daarom ben ik er zo’n fan van. <3

 • Reply Daan 18/08/2014 at 21:53

  Vakantie, de beste manier om even te verdwijnen!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.