boeken

pandaogen

pandaogen

Het was even wachten, maar eindelijk viel Pandaogen een paar dagen geleden op mijn deurmat. Pandaogen gaat over Eva Akkerman, een vrouw die bezig is om haar grootste dromen uit te laten komen. Haar carrière als topmodel gaat als een trein, ze wordt gevraagd voor de grootste shows. Eva duikt in haar droomwereld, vol luxe en uiterlijk vertoon. Maar de keerzijde, het telkens reizen, jetlags, amper slapen, constante stress en de drugs, eist op een gegeven moment zijn tol. “Maar Eva Akkerman stopt nooit.”

Pandaogen, pandaogen, pandaogen!

Sinds ik het boek in bezit heb, wilde ik in mijn vrije uurtjes alleen maar lezen. Het verhaal is in het begin een beetje verwarrend, maar daarna heel erg verslavend. Ik werd compleet in het boek gezogen en wilde alleen maar weten hoe het met Eva ging. Sterker nog: ik droomde over dit boek!

Het is fijn geschreven, het verhaal is heel erg origineel en meeslepend. Ik vind het bijzonder hoe je de personages leert kennen alsof je zelf bij ze bent. Het boek is mysterieus, onvoorspelbaar en daarmee één van mijn grote favorieten. Ik merk ook dat ik simpelweg niet te veel wil zeggen over dit boek, behalve: ga het lezen. Je zult er geen spijt van krijgen.

♥ Waardering: 9.

Joost van Bellen – Pandaogen
Karakter Uitgevers F-NL / 2014 / 9789045206851
Bij Bol.com te koop voor €19,95.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren Marah 30/06/2014

  Oeh, ik ben nou wel heel benieuwd naar dit boek!

 • Reageren Irma 30/06/2014

  Klinkt goed, ben benieuwd naar dit boek!

 • Reageren Nicole 30/06/2014

  Eens! Ben na het lezen nog dagen met verhaal bezig geweest.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.