bodieboost - freelennse
persoonlijk

volgens het boekje

Een tijdje terug alweer kreeg ik boeken binnen van BodieBoost. Nu moet ik zeggen dat ik niet zo goed ben in ‘volgens het boekje leven’, maar dit wilde ik toch wel eens proberen. Of het wat is?

bodieboost

BodieBoost is een afslankmethode waarbij snoepen moet. Dat klinkt mij als muziek in de oren. Ik heb geen overgewicht, maar nu eet ik gemiddeld vier kapsalons en drie pizza’s per week en ontbijt ik met friet. Tijd voor verbetering, dacht ik zo. En dus probeerde ik als eerst bovenstaand gerecht uit. Jongens, ik vond het zelfs lekker! Meestal denk ik ‘nehh, gezond, mwuah, doe mij maar een Big Mac en 20 McNuggets’. Maar hier heb ik gewoon van gesmuld. En het is nog foolproof om te maken ook. Beter kan niet, als je het mij vraagt. Dit is tot nu toe het enige gerecht uit het boek dat ik gegeten heb, but there’s more to come.

BodieBoost bestaat uit twee boeken: het kookboek en het dagboek. In het eerste staan weekmenu’s en recepten en 12 gouden regels. Het dagboek is een grote invuloefening: je schrijft op wat je vertrekpunt is en waar je naartoe wilt. Ook noteer je wat je daarvoor moet doen, hoe goed je vooruit gaat, je motivatie en je jokers.

Anyway, ik voelde me gezond na het eten van deze maaltijd, dus ik ga er zeker nog een paar proberen!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  • Reply Rachel 07/05/2014 at 16:10

    ik heb het boekje ook maar ik ben met mijn ouders nu eerst bezig met sonja bakker haha liefs x

  • Reply Ilse 07/05/2014 at 20:48

    Shit, nu heb ik zin in kipnuggets.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.