Zoek
Sluit dit zoekvak.

het verband tussen griep, een date en nieuwe schoenen

Afgelopen weekend werd ik wakker met een rauwe keel, dichtgeslagen ogen en het gevoel alsof er iemand ongeveer een uur hard op mijn hoofd had geslagen. Ik vond mezelf hartstikke zielig, dat begrijp je. Maar gelukkig vond ik vrij snel de manier om mezelf te troosten.

Waar heb je meer recht op, op zo’n dag dat je je niet lekker voelt, dan op de bank liggen met een deken en je laptop? Oké, toegegeven, het zou fijn zijn als iemand anders je in de watten legt. Maar in mijn geval was dat even niet zo, dus ik moest mezelf maar troosten. Ik heb uren liggen denken… Ik heb nog een stapel ongelezen boeken liggen en er zijn zelfs nog twee nieuwe onderweg. Op Koningsdag heb ik op de vrijmarkt nog een camera op de kop getikt. En die dingen heb je ook niet écht nodig natuurlijk. Ik houd mezelf altijd voor dat ik mijn troostaankoop wel echt heel erg nodig heb. Toen viel het kwartje. Schoenen. Schoenen heb je nooit genoeg. En je hebt ze wel degelijk nodig. Nu ik mijn strategie had bepaald, kon ik eindelijk gericht gaan zoeken. Jordans? Neh, net gekocht. Timberlands? Ook net gekocht. En te warm voor komend seizoen. Ik liet het maar even voor wat het was en ging een tukkie doen. Tot ik dit bericht kreeg op WhatsApp:

whatsapp
Ik heb dus simpelweg geen oude schoenen. Of ja, ik heb wel schoenen die al langere tijd in mijn kast staan, maar die staan daar niet voor niets. Dat zijn gewoon mijn pareltjes. Dus, ben ik met pijn in mijn hart en mijn keuzestress een paar gaan kiezen dat ik ging opofferen. Maar daar stond natuurlijk wel een nieuw paar tegenover. Nooit oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt, dus als een razende Roeland bestelde ik dit prachtige paar:

nikeairmax
(Ja, ja, ik ga dus met iemand om die ‘ff’ zegt. Ik weet het: het is een schande. Maar diegene levert me nieuwe schoenen op. En dates. Dus ja. Wat moet je dan.)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Oehhhh ik ben benieuwd naar deze date haha :P
    Beterschap nog hoor trouwens! Doe gember in je
    thee, dat vind ik zelf een leuk huis-en-tuin middeltje!
    En die Nikes zijn niiiiice! Xx

  2. Zolang hij ‘werd’ niet met -dt schrijft, is er nog hoop. (Ja, die mensen bestaan echt).

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.