Zoek
Sluit dit zoekvak.

dingen waarvan ik hoop dat ze mij ooit overkomen

Heb je dat wel eens… dat je iemand iets hoort vertellen of dat je iets op tv ziet en denkt “ehh… dat wil ik ook”? En dan geen jaloezie, want dat zij het hebben is prima. Als het jou dan ook ooit maar eens overkomt. Ik weet niet in welke mate het (nog) gezond is, maar ik heb dat wel. En ik kom er nog gewoon voor uit ook.

Dus, bij dezen. Dingen waarvan ik hoop dat ze mij ooit overkomen:

 • iets op het eerste oog heel lelijks kopen bij de kringloopwinkel en later ontdekken dat het een paar ton waard is
 • een dikke auto winnen
 • spontaan meegenomen worden op een verre reis voor een jaar of twaalf
 • de postcodekanjer of een ander leuk geldbedrag winnen
 • een keertje mijn tanden poetsen zonder op mijn kleren te knoeien
 • mijn iPhone laten vallen zonder meteen meerdere stukken uit de behuizing te slaan
 • gratis boodschappen krijgen bij de Jumbo (al twee keer gebeurd)
 • elke dag bloggen zonder tijd- of inspiratiegebrek

Heb jij nog wat op je lijstje staan?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

 1. hahaha geweldig haha een jaar of twaalf zo dan!! en dat van de tandapasta herken ik maar de spiegel zit er ook altijd gelijk onder! Wilde poetsers dus! liefs x

 2. Haha, natuurlijk heb ik dat ook weleens. Ik wil ook altijd een iPad of een luxe fiets winnen. En een man tegenkomen die miljonair is waardoor ik alles kan kopen. Of gratis mogen shoppen in dure kledingwinkels.

  Verder heb ik niet zoveel met geld.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.